Konfigurer virksomhedsdatafeeds

Vigtigt!
  • Fra og med den 30. juni 2022 kan du ikke længere oprette og redigere annoncetilpasninger til udvidede tekstannoncer, da oprettelse af nye udvidede tekstannoncer ikke længere understøttes.
  • Du kan heller ikke længere uploade eller redigere virksomhedsdata til udvidede tekstannoncer.
  • Eksisterende annoncetilpasninger til udvidede tekstannoncer vil fortsat blive vist indtil den 31. maj 2024.
  • Vi anbefaler kraftigt, at du går over til at bruge responsive søgeannoncer.
  • Få flere oplysninger om, hvordan du gør det nemmere at få vist det rette budskab i Søgning.

Brug virksomhedsdata, når du skal importere og administrere dine data i Google Ads. Du kan oprette og administrere flere datafeeds på tværs af dine kampagner for at maksimere brugen af funktioner såsom målretning og annonceaktiver.

Nogle af disse kilder uploader du selv. Andre kilder, som telefonnumre og undersidelinks fra dine annonceaktiver, er automatiserede.

I denne artikel forklares det, hvordan du uploader og får vist dine virksomheddatasæt eller -feeds.

Understøttet Unicode-kodning

Virksomhedsdata understøtter UTF-8, UTF-16 og UTF-32 (det er bedst at bruge UTF-8). Datatransformation mellem disse formater sker uden tab.

Virksomhedsdata understøtter ikke UTF7, UTF1, UTF-EBCDIC, SCSU, BOCU, GB-18030, Latin 1 og ISO-8859-1.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Upload din datafil

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Virksomhedsdata.
  3. Klik på plusknappen for at tilføje dit datafeed.
  4. Du kan tilføje:
    • Annoncetilpasningsdata. Vis dine annoncer med virksomhedsdata, der er skræddersyet til konteksten for en søgning.
    • Feed til dynamiske annoncer
      • Uddannelse. Tilføj oplysninger som f.eks. studieområder og steder.
      • Flybilletter. Tilføj oplysninger som f.eks. destinationer og priser.
      • Hoteller og lejemål. Tilføj oplysninger som f.eks. adresser og antal stjerner.
      • Job. Tilføj oplysninger som f.eks. stillingsbetegnelser og løn.
      • Lokale tilbud. Tilføj oplysninger som f.eks. beskrivelser og priser.
      • Fast ejendom. Tilføj oplysninger som f.eks. en liste med adresser og priser.
      • Rejse. Tilføj oplysninger som f.eks. destinationer og priser.
      • Tilpasset. Tilføj oplysninger som f.eks. beskrivelser og priser.
    • Sidefeed. Giver dig mulighed for at definere, præcist hvilke websider der skal målrettes mod, når du bruger Dynamiske søgeannoncer.
    • Lokalt produktfeed Det giver dig mulighed for at annoncere for de produkter og tjenester, der er tilgængelige på dine lokationer.
  5. Navngiv din nye datakilde.
    • Vi anbefaler, at du vælger et kort navn uden mellemrum.
    • Du må ikke genbruge navnet fra et gammelt datasæt eller feed, du har fjernet. Google Ads er kun i stand til at genkende nye navne.
  6. Klik på Vælg fil, og vælg den fil, du vil uploade. Husk! Filer af typen .csv og .tsv må maksimalt have en størrelse på 500 MB. For andre filtypers vedkommende er grænsen 50 MB.
  7. Klik på Anvend.

Klik på Uploadhistorik i sidemenuen til venstre for at se dine seneste uploads. I kolonnen "Handlinger" kan du vælge Download resultater, hvis uploaden lykkedes, eller Download fejl for at se, hvad du har mulighed for at rette.

Bemærk! Når du har føjet et datafeed til din kampagne, kan du ikke ændre det til en anden datafeedtype fra samme kampagne.

Hvis feedet "Flyrejser" allerede bruges i en kampagne, kan du ikke bruge feedet "Hoteller og lejemål" i samme kampagne. I stedet skal du oprette en separat kampagne for at bruge feedet "Hoteller og lejemål".

Se nærmere oplysninger om dit datafeed

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Virksomhedsdata.
  3. Klik på den datakilde, du vil se nærmere på.
  4. Du får nu en detaljeret visning af den pågældende datakilde.
  5. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet, og vælg derefter Rediger kolonner.
  6. Klik på Effektivitet for at få vist en statistik over, hvor effektive annoncerne har været, når et bestemt element er blevet vist sammen med annoncerne.
  7. Vælg de metrics, du vil tilføje.
  8. Klik på Anvend.
Bemærk! Effektivitetsdata er ikke tilgængelige for feeds til dynamiske annoncer, lokale produktfeeds, sidefeeds og feeds med tilbudsaktiver.

Slet dit datafeed

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Virksomhedsdata.
  3. Markér afkrydsningsfeltet for det datafeed, du vil slette.
  4. Klik på Rediger på den blå bjælke ovenfor.
  5. Vælg Fjern.