Hold dine virksomhedsdata opdaterede

Vigtigt!
  • Fra og med den 30. juni 2022 kan du ikke længere oprette og redigere annoncetilpasninger til udvidede tekstannoncer, da oprettelse af nye udvidede tekstannoncer ikke længere understøttes.
  • Du kan heller ikke længere uploade eller redigere virksomhedsdata til udvidede tekstannoncer.
  • Eksisterende annoncetilpasninger til udvidede tekstannoncer vil fortsat blive vist indtil den 31. maj 2024.
  • Vi anbefaler kraftigt, at du går over til at bruge responsive søgeannoncer.
  • Få flere oplysninger om, hvordan du gør det nemmere at få vist det rette budskab i Søgning.

Når du har konfigureret dine virksomhedsdatafeeds, skal du med jævne mellemrum sikre dig, at de er opdaterede. Du kan planlægge automatiske opdateringer af dine virksomhedsdatafeeds, alt efter hvor ofte dine data ændres. Hvis du vil holde dit virksomhedsdatafeed opdateret, vil du måske gerne tilføje flere data (Føj et element til dit feed), opdatere oplysninger om dine data (Rediger elementer i dit feed) eller supplere de eksisterende data i dit feed med en ny kolonne med oplysninger (Tilføj en attribut).

Husk!

• Feeds bør ikke være planlagt til at slutte ved midnat.
  • Planlagte uploads skal angives med 15-minutters intervaller (0, 15, 30, 45).

Før du begynder

Vær meget opmærksom på de påkrævede feedattributter, og sørg for, at dine data overholder Googles annonceringspolitikker og alle relevante love på dine målrettede steder.

I denne artikel får du en vejledning i, hvordan du opdaterer dit virksomhedsdatafeed. Det kan være en god idé at læse Om feeds og virksomhedsdata, før du går i gang.

Føj elementer til eller rediger elementer i dine data

Du kan enten føje elementer til eller redigere elementer i dine datakilder enkeltvis i Google Ads eller uploade et regneark med ændringer.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
Tilføj elementer i Google Ads
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Virksomhedsdata.
  4. Klik på den datakilde, du vil føje elementer til, under "Navn".
  5. Klik på plusknappen .
  6. Udfyld oplysningerne vedrørende dit nye element.
  7. Klik på Gem.
Rediger elementer i Google Ads
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Virksomhedsdata.
  4. Klik på den datakilde, du vil redigere, under "Navn".
  5. Hold markøren over den værdi, du vil redigere, og klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  6. Klik på Gem.
Tilføj attributter i Google Ads
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Virksomhedsdata.
  4. Klik på det feed eller datasæt, hvor du vil tilføje en attribut, under "Navn".
  5. Klik på Indstillinger, og vælg "Attributter".
  6. Vælg en type, angiv et navn, og klik på Tilføj.
  7. Klik på Gem.
Bemærk! Hvis du vil tilføje annoncetilpasningsattributter for responsive søgeannoncer, skal du i stedet vælge "Annoncetilpasningsattributter". Få flere oplysninger om, hvordan du opretter annoncetilpasning for responsive søgeannoncer
Tjek din nye attribut i Google Ads
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Virksomhedsdata.
  4. Klik på det feed eller de data, du har føjet din nye attribut til, under "Navn".
  5. Klik på Kolonner.
  6. Klik på Attributter under "Rediger kolonner".
Bemærk! De attributter, du føjer til dine feeds til dynamiske displayannoncer, skal overholde disse specifikationer. Tilpassede attributter er ikke tilgængelige.

Rediger dine data ved hjælp af et regneark

Masseredigering ved hjælp af et regneark giver dig mulighed for at opdatere flere rækker i dit datasæt eller feed samtidigt. Når du gør det, kan du vælge enten at erstatte alle rækkerne eller opdatere nogle af rækkerne. Hvis du vælger muligheden Opdater, skal du medtage kolonnen "Action" og kolonnen "Id" med specifikke oplysninger om hver enkelt funktion.

Du kan uploade ændringerne i en række forskellige filformater, herunder Google Sheets, .xlsx, .xls, .csv og .tsv. Husk! Filer af typen .csv og .tsv må maksimalt have en størrelse på 500 MB, mens grænsen for filer af typen .xlsx og .xls er 50 MB.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Erstat alle værdier ved hjælp af et regneark
  1. Opret et regneark for at opdatere dit datasæt eller feed. Du kan enten importere direkte fra Google Sheets eller uploade en fil af typen .xls, .xlsx, .csv eller .tsv.
  2. Medtag de samme kolonner som dem, der er medtaget i dit allerede oprettede datasæt eller feed. Sørg for, at der er fuldstændig overensstemmelse mellem kolonnenavnene.
  3. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  4. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  5. Klik på Virksomhedsdata.
  6. Klik på den datakilde, der skal erstattes, under "Navn".
  7. Klik på prikmenuen 3 dot icon, og vælg Upload.
  8. Klik på Søg efter fil, og klik derefter på Åbn.
  9. Klik på Se forhåndsvisning (eller på Anvend, hvis du allerede er klar).
Opdater bestemte rækker ved hjælp af et regneark
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Opret et regneark for at opdatere dit datasæt eller feed. Du kan enten importere direkte fra Google Sheets eller uploade en fil af typen .xls, .xlsx, .csv eller .tsv.
  2. Medtag kolonnen Action. Du kan definere følgende handlinger: Set, Add og Remove.
  3. Medtag kolonnen "Id".
  4. Hvis der er tale om en opdatering til annoncetilpasningsværktøjer, skal du medtage kolonnen Item ID, som Google Ads opretter, eller kolonnen Custom ID, hvis du har tilføjet denne.
  5. Hvis der er tale om en opdatering til dynamiske displayannoncer, skal du medtage kolonnen "Id" for den relevante kategori. Se specifikationer
  6. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  7. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  8. Klik på Virksomhedsdata.
  9. Klik på det feed eller datasæt, du vil masseredigere, under "Navn".
  10. Klik på prikmenuen 3 dot icon, og vælg Upload.
  11. Vælg Opdater. Hvis din fil indeholder elementer, der er identiske med allerede uploadede elementer, bibeholder Google Ads eventuelle effektivitetsstatistikker for de pågældende elementer.
  12. Klik på Vælg fil og derefter på Åbn.
  13. Klik på Se forhåndsvisning (eller på Anvend, hvis du allerede er klar).
Bemærk! Hvis du vil føje en ny kolonne til dit feed eller datasæt, skal du tilføje attributten på Google Ads-grænsefladen, før du uploader data til den pågældende kolonne i et regneark. Masseredigering kan kun anvendes til allerede oprettede kolonner.

Planlæg automatiske opdateringer

Du kan lade Google Ads opdatere dine virksomhedsdata for annoncetilpasning og dynamiske displayannoncer dagligt, ugentligt eller på den første dag i måneden. Sådan planlægger du automatiske opdateringer:

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Virksomhedsdata.
  4. Klik på det feed eller datasæt, der skal opdateres automatisk, under "Navn".
  5. Klik på Tidsplaner på menuen til venstre.
  6. Vælg dataformatet på menuen "Kilde".
  7. Tilknyt din fil ved at udfylde de obligatoriske felter:
    1. Google Drev: Klik på Vælg fil, og vælg derefter den fil, der indeholder dine virksomhedsdata. Når din fil er linket, skal du dele den med den mailadresse, som vises på skærmen, og derefter klikke på Gem. Få oplysninger om, hvordan du deler en fil
    2. HTTP: Tilføj filens webadresse i feltet "Webadresse", og klik på Gem.
    3. HTTPS: Tilføj filens webadresse og det brugernavn og den adgangskode, der kræves for at få adgang filen, og klik derefter på Gem.
    4. FTP/SFTP: Tilføj filens webadresse samt det brugernavn og den adgangskode, der er nødvendige for at få adgang til filen, og klik derefter på Gem.
      1. Eksempel på SFTP-webadresse: sftp://mserver.com/path/to/my/file.csv
      2. Eksempel på FTP-webadresse: ftp://mserver.com/path/to/my/file.csv
  8. Vælg, hvor ofte Google Ads skal opdatere dine data, i menuen "Frekvens".
  9. Klik på Gem.