Om mål for dynamiske søgeannoncer

Med målretning for dynamiske søgeannoncer kan du øge din rækkevidde uden at bruge søgeord. Det fungerer på den måde, at folks søgninger på Google matches med bestemte sider på dit website. Du har fuld kontrol over, hvordan denne målretning fungerer. Du kan målrette dine annoncer ud fra bestemte kategorier, der afspejler strukturen på dit website, eller målrette mod alle sider på dit website. Du kan også oprette flere typer dynamiske annoncemål eller blokere sider ved at ekskludere dynamiske annoncemål.

I denne artikel kan du læse om de 8 typer mål for dynamiske annoncer, du kan bruge til at justere, hvordan vi viser dine annoncer. Hvis du gerne vil have et større overblik, kan du starte med at læse Om dynamiske søgeannoncer. Husk! Du er ansvarlig for den tekst, der vises i din annonce, så vær opmærksom på dette, når du vælger landingssider.

Måltyper

Landingssider fra dine standardannoncegrupper

Kategorien "Landingssider fra dine standardannoncegrupper" inkluderer alle de websider, som du i øjeblikket kører søgeannoncer mod, på hele din konto. Denne målretningsindstilling gør det nemt at øge trafikken på de websider, som du allerede bruger som landingssider i eksisterende annoncegrupper og -kampagner. Vi anbefaler dette til annoncører, der ikke har prøvet dynamiske søgeannoncer før, og som vil have mere trafik, som denne type målretning kan tilføje. Denne valgmulighed er kun tilgængelig for konti med kvalificerede landingssider i deres i standardannoncegrupper.

Eksempel

Du har et website om elektronik, og du kører i øjeblikket søgeannoncer, der leder folk videre til en side, der sælger kameraer. Hvis du vil udvide din rækkevidde med brugere, der søger efter forespørgsler, som er relevante for denne side, skal du målrette mod kategorien "Landing pages from your standard ad groups"[Landingssider fra dine standardannoncegrupper].

Målretning efter webadresse

Webadresse er lig med

Du kan målrette mod bestemte webadresser.

Eksempel

Du ønsker at få mere trafik på siden "Oprydningsudsalg" på dit website, så du målretter den specifikke webadresse til den pågældende side. Dette er også en god mulighed for at ekskludere bestemte sider på dit website.

Webadressen indeholder

Du kan målrette mod sider med en webadresse, der indeholder et bestemt stykke tekst, som kaldes et token. I en webadresse er et token omgivet af skilletegn, f.eks. "/" eller "-".

Eksempel

Du ønsker at målrette mod alle tjenesterelaterede sider på dit elektronikwebsite baseret på den webadressestreng, der vises, når du navigerer på websitet. Hvis alle disse webadresser har samme mønster, f.eks. elektronikeksempel.dk/tjenester/, skal du målrette mod alle webadresser, der indeholder ordet "tjenester".

Bemærk! Dette fungerer ikke for webadresser såsom elektronikeksempel.dk/tjenestermenu/, da ordet "menu" står efter den tekst, der målrettes mod. Det fungerer dog for elektronikeksempel.dk/tjenester-menu/, da "-" er en separator. Andre eksempler på skilletegn er ":", "/", "?", "+" og "&".

Tilpasset etiket

Du kan bruge et sidefeed til at oprette en liste over webadresser, som du vil målrette mod, og derefter vedhæfte tilpassede etiketter til dine webadresser for at organisere dem. Du kan bruge målene for Tilpasset etiket til at målrette eller udelukke disse undergrupper af dit sidefeed. Få flere oplysninger om sidefeeds

Eksempel

Du vil gerne oprette en kampagne for digitalkameraer med 4-stjernede anmeldelser. Du har føjet et feed til din kampagne og brugt dette feed til at give alle dine webadresser for 4-stjernede kameraer navnet "FIRE_STJERNER". I Google Ads målretter du mod tilpassede etiketter og angiver "FIRE_STJERNER" som en tilpasset etiket.

Andre målretningstyper

Alle websider

"Alle websider" omfatter alle de sider på dit websites domæne, der registreres af Googles søge- og annoncecrawlere (programmer, der automatisk finder og scanner websites ved at følge links fra én webside til en anden).

Eksempel

Lad os sige, at du har et website om elektronik med adressen www.elektronikeksempel.dk. Hvis du vil målrette mod alle sider på www.elektronikeksempel.dk, skal du målrette mod alle websider.

Hvis du vælger at bruge alle websider, men der er sider, som du ikke er interesseret i at omdirigere søgeannoncetrafik til, anbefaler vi, at du tilføjer de pågældende sider som negative dynamiske annoncemål. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter ekskluderinger for dynamiske søgeannoncer

Sidetitel

Du kan målrette mod sider, hvis titel indeholder bestemte ord. Hvis du ikke ved, hvad sidetitlen er, kan du holde markøren over din browserfane, så du ser et værktøjstip, som viser titlen på din side. Vær forsigtig, når du bruger målretning efter sidetitel, da der kan være risiko for fejl.

Eksempel

Du vil målrette mod sider med titler, som indeholder bestemte ord, f.eks. "kameraer". Hvis du vil målrette mod sider med denne titel, skal du tilføje en målsidetitel, der indeholder ordet "kameraer".

Sideindhold

Du kan målrette mod sider, der indeholder bestemte ord, som du angiver.

Eksempel

Du vil bruge alle sider, der indeholder ordet "digitalkameraer", til at målrette dine annoncer. Tilføj en gruppe af websider for at målrette mod sider efter indhold. Vælg indstillingen Page_Content, og indtast derefter "digitalkameraer".

Kategorier

Ud fra indholdet på dit website opretter Google kategorier, der kan målrettes mod, eller grupper af landingssider, der er organiseret efter tema. Du bestemmer, hvilke grupper af sider du vil målrette mod, hvordan lignende sider skal grupperes samt detaljeringsgraden. Husk, at det kan tage op til 24 timer at udfylde de forskellige kategorier, når du har oprettet din dynamiske annoncegruppe.

Eksempel

Du har et website om elektronik, og du ønsker at målrette mod sider, der sælger digitalkameraer. Med dynamiske søgeannoncer inddeles dit website i kategorier ved hjælp af Googles AI, der er tilpasset dine produkter og tjenester, f.eks. "digitale kameraer", "fjernsyn" og "videoafspillere". Hvis du vil målrette mod sider efter kategorier, kan du bruge kategorier, der anbefales til dit website. Du har et mål for dynamiske annoncer for digitalkameraer baseret på dit website. Du kan også bruge søgefeltet over kategorivisningen til at søge efter andre kategorier, der er tilgængelige til målretning, selvom de ikke er med på listen over anbefalede kategorier.