Valors predeterminats: definició

Els valors predeterminats dels personalitzadors d'anuncis us permeten definir un valor alternatiu per a cada fragment de text personalitzat. Així, encara que no utilitzeu cap feed de dades, els anuncis es mostren igualment.

Suposem que publiqueu una campanya per anunciar una botiga de llaminadures i que teniu un grup d'anuncis per promocionar les de xocolata. El fragment de codi per inserir al text de l'anunci podria ser més o menys així:

{=ProductFeed.CandyType:Xocolata} D'aquesta manera, quan no es pugui inserir el tipus de llaminadures a l'anunci, s'hi podrà llegir Xocolata.

Els valors predeterminats són opcionals. No obstant això, si un anunci conté més d'un personalitzador, cal proporcionar un valor predeterminat per a cadascun.

Enllaços relacionats

Obtenir més informació sobre els personalitzadors d'anuncis

Crear anuncis de text amb text personalitzat