Plantilla de seguiment: definició

La plantilla de seguiment és el lloc en què introduïu la informació de seguiment. Podeu utilitzar paràmetres d'URL per personalitzar l'URL final. Quan es fa clic en un anunci, s’utilitza la informació per crear l'URL de la pàgina de destinació.

• Una plantilla de seguiment al nivell de grup d'anuncis, de campanya o de compte s'aplica a tots els anuncis que conté el nivell corresponent.
  • Si definiu diverses plantilles de seguiment per a diversos nivells, s'utilitza la més específica.
  • La plantilla de seguiment més específica és la de paraula clau, seguida de la d'anunci, la de grup d'anuncis, la de campanya i, finalment, la de compte.
  • A la columna "Font de la plantilla de seguiment", podeu consultar quina plantilla de seguiment s'està aplicant.
  • Amb el seguiment en paral·lel, el fet d'utilitzar el protocol HTTP en aquest camp pot afectar els sistemes de mesurament de clics o els sistemes de redirecció:
    • Tot i que no tenim control sobre les redireccions posteriors, Google Ads utilitzarà sempre el protocol HTTPS a la primera crida de seguiment si no s'ha introduït com a tal.
    • Tots els URL de redirecció posteriors han de ser HTTPS. A més, les redireccions han de ser del costat del servidor.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now