Uitgesloten zoekwoorden bewerken, verwijderen of downloaden

Met uitgesloten zoekwoorden kunt u uw campagnes beter richten op waar uw klanten daadwerkelijk naar op zoek zijn.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw uitgesloten zoekwoorden beheert door ze bulksgewijs te bewerken, te verwijderen en te downloaden. Bekijk meer informatie over hoe u uitgesloten zoekwoorden toevoegt.

Uitgesloten zoekwoorden op accountniveau openen

Klik voor uw uitgesloten zoekwoorden op accountniveau op Instellingen > Accountinstellingen > Zoekwoorduitzonderingen.

Uitgesloten zoekwoorden filteren

1. Klik in het gedeelte Zoekwoorduitzonderingen op Filter toevoegen.
  2. Selecteer Zoekwoordtekst of Zoektype.
  3. Selecteer de relevante opties en klik op Toepassen.

Uitgesloten zoekwoorden bewerken

1. Plaats de muisaanwijzer in het gedeelte Zoekwoorduitzonderingen op een zoekwoord om het potloodje Bewerken weer te geven en klik erop.
  2. Wijzig het zoekwoord of zoektype.
  3. Klik op Opslaan.

Uitgesloten zoekwoorden verwijderen

1. Ga in het gedeelte Zoekwoorduitzonderingen naar het zoekwoord dat u wilt verwijderen en klik op het selectievakje ernaast.
  2. Klik bovenaan de lijst op Verwijderen.
  3. Bevestig door opnieuw op Verwijderen te klikken.

Uitgesloten zoekwoorden downloaden

1. Klik rechtsboven in het gedeelte Zoekwoorduitzonderingen op het downloadicoon Een afbeelding van het downloadicoon voor Google Ads en Merchant Center.

Toegang tot uw uitsluitingszoekwoorden

Voor toegang tot uw uitsluitingszoekwoorden, klikt u in het paginamenu op Zoekwoorden en vervolgens bovenaan op Uitsluitingszoekwoorden

Uitsluitingszoekwoorden bewerken

1. Plaats uw cursor op de rechterkant van het uitsluitingszoekwoord en selecteer het potloodpictogram Bewerken.
  2. Bewerk uw uitsluitingszoekwoord. Als u het zoektype van uw uitsluitingszoekwoord wilt wijzigen, gebruikt u het dropdownmenu om een ​​nieuw zoektype te selecteren.
  3. Klik op Opslaan.

Uitsluitingszoekwoorden verwijderen

1. Vink het selectievakje aan naast de uitsluitingszoekwoorden die u wilt verwijderen.
  2. Selecteer Verwijderen

Uitsluitingszoekwoorden downloaden

1. Klik boven de tabel op het pictogram met de drie stippen .
  2. Klik op de knop Downloaden Een afbeelding van het downloadicoon voor Google Ads en Merchant Center.
  3. Kies de indeling waarin u uw rapport wilt downloaden. U kunt het rapport ook naar uzelf e-mailen of plannen dat rapporten naar u worden verzonden.