Navegar per la facturació des de comptes de gestor

Si gestioneu la facturació de comptes de Google Ads mitjançant un compte de gestor, aquest article us explica com podeu fer determinades tasques, com ara consultar l'historial de transaccions i les factures, crear pressupostos i modificar la configuració de facturació.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
Consultar l'historial de transaccions d'un compte de client
  1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú desplegable "Comptes" de la part superior de la pantalla, seleccioneu el compte que vulgueu visitar.
  3. Feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  4. A la pàgina Transaccions, ajusteu l'interval de dates segons us convingui per veure activitats concretes.

Ves a Google Ads

Consultar i crear pressupostos en un compte de client
  1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú desplegable "Comptes", feu clic al compte que vulgueu visitar.
  3. Feu clic a la icona Facturació Icona de facturació i trieu Resum.
  4. Feu clic a l'enllaç Pressupostos del compte que hi ha al lateral esquerre de la pàgina.
  5. Si voleu crear un pressupost per a un compte de client, feu clic al botó + Pressupost. També podeu editar els pressupostos existents.

Ves a Google Ads

Accedir a les factures
  1. Inicieu la sessió al compte de gestor de pagaments del compte de Google Ads o a qualsevol compte de gestor de nivell superior.
  2. Feu clic a la icona Facturació Icona de facturació i, tot seguit, a Documents.
  3. A la columna Número de document, localitzeu la factura que vulgueu veure.
    • Seleccioneu les factures que voleu baixar marcant les caselles de selecció corresponents i feu clic a l'opció Baixa els elements seleccionats que hi ha a la part superior dreta.
    • Si heu obert una factura fent clic a la seva fila, obriu el menú desplegable "Accions" de la part superior dreta i feu clic a Baixa.

Ves a Google Ads

Consultar i canviar la configuració de facturació
  1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú desplegable "Comptes", feu clic en un compte en què s'hagi configurat la facturació consolidada.
  3. Feu clic a la icona Facturació Icona de facturació i, tot seguit, a Configuració.

A la pàgina Configuració, podeu canviar la configuració del compte amb facturació consolidada, com ara les opcions d'enviament de la factura i l'adreça de facturació.

Ves a Google Ads

Cercar configuracions de facturació anteriors
Si el compte de client s'ha canviat d'una altra configuració de factures a la facturació consolidada, podreu veure les dades de facturació i les factures anteriors a la secció "Historial de configuracions de facturació". Seguiu aquests passos:
  1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona Facturació Icona de facturació i, tot seguit, a Transferències de facturació.
  3. Feu clic al compte de facturació del qual vulgueu veure les dades de facturació i les factures antigues.
  4. Feu clic a l'enllaç Factures de l'esquerra per veure les factures.
  5. En acabat, a l'extrem superior dret, feu clic a Torna a la configuració actual.

Ves a Google Ads

Crear comptes de Google Ads que utilitzin pagaments manuals o automàtics

Si necessiteu utilitzar el compte de gestor per crear comptes de Google Ads que utilitzin pagaments automàtics o manuals, seguiu aquests passos:
  1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Configuració i, a la part superior de la pàgina, seleccioneu Configuració del subcompte.
  3. Feu clic al botó de més i, tot seguit, a Crea un compte.
  4. Seleccioneu el nom del compte, el tipus, el país, la zona horària i la moneda.
  5. Feu clic a Desa i continua.
  6. Feu clic a Crea una altra configuració amb una forma de pagament diferent.
  7. Desplaceu-vos fins als vostres perfils de pagaments enllaçats i feu clic a Afegeix un nou perfil de pagaments.
  8. A "Forma de pagament", seleccioneu Pagaments automàtics o Pagaments manuals.
  9. Incloeu el nom de l'empresa, l'adreça i els detalls de l'instrument.
  10. Feu clic a Envia.

Tipus d'accés

Les pàgines que es mostren a la secció "Facturació i pagaments" del compte de Google Ads varien en funció des d'on s'inicia la sessió. A la taula següent es mostren les accions que poden dur a terme els usuaris administradors, els usuaris estàndard i els que tenen accés només de facturació en funció del tipus de compte al qual hagin iniciat la sessió.

Gestor de pagaments Qualsevol compte de gestor per sobre del gestor de pagaments Compte de gestor fora de la jerarquia del gestor de pagaments Compte de gestor per sota del gestor de pagaments Compte de Google Ads
Pot crear i editar configuracions de facturació No issues detected and positive check mark icon No issues detected and positive check mark icon
Pot crear i editar pressupostos No issues detected and positive check mark icon No issues detected and positive check mark icon
Pot veure i baixar factures No issues detected and positive check mark icon No issues detected and positive check mark icon

Consell

Quan poseu un nom a la configuració de factures, trieu-ne un que sigui fàcil de recordar, com ara "facturació consolidada". Això us ajudarà a reconèixer-la més tard, quan configureu la facturació consolidada per a més comptes de Google Ads. Feu clic a l'enllaç Configuració (el trobareu accedint a la icona Facturació Icona de facturació) per editar els noms de les configuracions de factures.