Camí

Als anuncis de text ampliat, els camps "Camí" formen part de l'URL visible, que se sol mostrar de color verd a sota del títol i a sobre de la descripció. Procureu que el text que hi poseu descrigui el producte o servei que oferiu més detalladament, ja que els camps donen als clients potencials una idea de la secció del vostre lloc web on arribaran en fer clic a l'anunci. Els camins no es mostren sempre. Es tracta d'un camp opcional i cada camí pot tenir fins a 15 caràcters.

Per crear l'URL visible, Google Ads combina el domini de l'URL final amb el text del camí.

Exemple

Calçat de muntanya per a home: gaudiu de la natura
www.example.com/calçat_home/natura
Enviament ràpid gratuït. Inscriviu-vos al nostre sorteig mensual!

En aquest exemple, www.example.com/calçat_home/natura és l'URL visible, i calçat_home i natura són el text del camí.

Tot i que no cal que el text del camí coincideixi exactament amb el text de l'URL final, sí que ha d'ajudar l'usuari a saber què pot trobar a la pàgina de destinació.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now