Bevilja, acceptera eller ta bort åtkomst till ditt AdWords-konto

Genom att dela åtkomsten till ditt AdWords-konto kan du arbeta med andra personer på ditt företag i samma AdWords-konto. När du har beviljat åtkomst kan du redigera användarens åtkomstnivå. Du kan även ta bort åtkomsten senare.

I den här artikeln får du detaljerade anvisningar om hur du beviljar, accepterar, tar bort och redigerar åtkomst till ditt AdWords-konto.

Innan du börjar

För att få åtkomst till ditt konto måste personen du bjuder in ha ett Google-konto eller skapa ett.

Viktigt att tänka på

Nedanstående anvisningar gäller när du bjuder in en användare att få åtkomst till ett enskilt AdWords-konto. Anvisningar om hur du bjuder in ett AdWords-konto att länka till ditt AdWords-förvaltarkonto finns här.

Anvisningar

Välj vilken AdWords-upplevelse du vill använda. Läs mer

Hur du beviljar åtkomst

1. Logga in på ditt AdWords-konto.
  2. Klicka på ikonen Inställningar och välj Kontoinställningar. Preferences Tab
  3. Välj Kontoåtkomst i navigeringsfältet.
  4. Klicka på + Användare.
  5. Skriv e-postadressen till och namnet på den person som du vill dela kontot med.
  6. Ge den nya användaren ett namn. AdWords registrerar vilka personer som gör ändringar i AdWords-kontot och använder namnet för att identifiera vem som har gjort vad.
  7. Välj önskad åtkomstnivå på rullgardinsmenyn Välj en åtkomstnivå.
  8. Klicka på Skicka inbjudan. Send email Invitation
  9. När personen accepterar din e-postinbjudan genom att klicka på länken i e-postmeddelandet får du ett meddelande i ditt konto.

• Klicka på Skicka om inbjudan om du behöver skicka inbjudan igen.

Pröva nu

Du kan se när andra användare senast loggade in på ditt konto. Du hittar tidsstämplarna i kolumnen Senaste inloggningen på sidan Kontoåtkomst. (Tänk på att tidsstämpeln kan visa när användaren senast var inloggad på sitt AdSense-konto om det är länkat till användarens konto.)

Visa hur: Lägg till användare som meddelas endast via e-post

Klicka på Visa hur nedan om du vill öppna ditt konto och bli vägledd genom stegen att lägga till e-postadresser som ska få aviseringar om ditt konto.

Visa hur

Hur du accepterar åtkomst

När en person beviljar dig åtkomst till ett AdWords-konto får du en bekräftelse via e-post. Acceptera inbjudan genom att klicka på Acceptera i e-postmeddelandet.

Hur du tar bort åtkomst

1. Logga in på ditt AdWords-konto.
  2. Klicka på ikonen Inställningar och välj Kontoinställningar. Preferences Tab
  3. Välj Kontoåtkomst i navigeringsfältet.
  4. Leta reda på e-postadressen som du vill ta bort i avsnittet Användare med kontoåtkomst.
  5. Klicka på Åtgärder i kolumnen Åtgärder.
  6. Välj Avsluta åtkomst.
Pröva nu

Så här ändrar du åtkomstnivå

1. Logga in på ditt AdWords-konto.
  2. Klicka på ikonen Inställningar och välj Kontoinställningar.
  3. Välj Kontoåtkomst i navigeringsfältet.
  4. Klicka på den åtkomstnivåinställning som du vill ändra och klicka sedan igen för att välja en ny åtkomstnivå på rullgardinsmenyn.