Anpassa målsidesadresser för sökord

Du kan använda målsidesadresser för sökord när du vill leda besökarna till sidor på din webbplats som har anknytning till särskilda sökord. Om du till exempel har sökordet ”paris t-shirt”, kan du ange en målsidesadress för sökord som leder till den del av webbplatsen där du säljer t-shirts med Parismotiv.

I den här artikeln förklarar vi hur du anpassar målsidesadresser för sökord.

Innan du börjar

Den här avancerade strategin är inte den rekommenderade metoden för sökordsspårning, utan strategin rekommenderas bara när du vill skapa en bättre upplevelse av målsidan för användarna. Om du vill spåra sådan information som annonsklickkälla eller vilken typ av enhet kunden klickade med, läser du om ValueTrack-parametrar.

Anvisningar

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.
  1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Sökord på sidmenyn.
  3. Lägg till kolumnen Slutlig webbadress som det behövs. Läs mer
  4. Rulla över kolumnen Slutlig webbadress för sökordet du vill ange en målsida för. klicka på pennikonen Redigera när den visas.
  5. Ange webbadressen med högst 2 048 tecken.
  6. Klicka på Spara.