Sisällöt ja mainokset Sovelluskampanjoissa

Sovelluskampanjat näkyvät Google-hakuverkostossa ja Display-verkostossa eli esimerkiksi Google Haussa, Google Playssa, Discoverissa, YouTubessa ja muissa sovelluksissa. Mainostajan tehtävänä on toimittaa tekstit, kuvat, videot ja tarvittaessa HTML5-sisällöt. Google Ads luo näitä sisältökohteita yhdistellen sovellusmainoksia ja optimoi ne mainostajan tavoitteiden mukaan. Katso ohjeet Sovelluskampanjan luomiseen.

Tekstin käyttäminen mainoksessa

Näiden mainosten kanssa on tärkeää muistaa, että jokaisen lisäämäsi tekstin täytyy toimia sekä yksinään että yhdistettynä muihin teksteihin missä tahansa järjestyksessä. Voit lisätä kahdentyyppisiä tekstisisältöjä: otsikoita (enintään 30 merkkiä) ja kuvauksia (enintään 90 merkkiä). Esimerkki:

Oikeanlainen tekstisisältö Virheellinen tekstisisältö

Otsikko (enintään 30 merkkiä): Lataa nyt

Kuvaus (enintään 90 merkkiä): Hyödynnä mahtavat tarjoukset pelin sisäisissä ostoksissa

(Liian suuri merkkimäärä)

Otsikko: Lataa nyt – saat mahtavia tarjouksia sisäisistä ostoksista

Kuvaus: Jos lataat pelin nyt, saat mahtavia tarjouksia pelin sisäisistä ostoksista ilman lisämaksua.

(Vaillinaiset virkkeet)

Otsikko: Lataa nyt, niin saat

Kuvaus: ensimmäisen tarjouksesi maksutta, jos teet tilauksen ensimmäisten 7 päivän aikana

Missä mainokset voivat näkyä?

Sovelluskampanjoissa käytetään automaattista kohdistusta, joten sinun ei tarvitse valita erikseen avainsanoja tai sijoitteluja. Google Ads tunnistaa potentiaalisimmat sijoittelut niiden tietojen perusteella, joita sovelluksestasi on saatavilla sovelluskaupassa, ja optimoi näin mainosten avulla saamiesi asennusten tai muiden konversiotyyppien määrän.

Miten sisältöä käytetään mainosten luomiseen?

Sovelluskampanjoiden mainokset näkyvät eri muodoissa ja eri verkostoissa. Kampanjat hoitavat mainosten muokkaamisen puolestasi luomalla kokonaisia mainoksia sisältökohteita yhdistämällä. Sisältö voi olla joko itse lisäämääsi tai haettu automaattisesti Play Kaupasta, App Storesta tai sivustoltasi (vain sivuilta, joilla on universaaleja linkkejä tai sovelluslinkkejä sovellukseesi). Lisäämääsi sisältöä voidaan kuitenkin jättää pois, rajata tai muokata mainoksen luomisen aikana. Jos et lisää omaa videota, sellainen voidaan luoda automaattisesti App Storessa tai Google Playssa olevan sisällön ja tietojen perusteella. Näin varmistetaan, että mainoskokemus on aina erinomainen riippumatta siitä, missä tai milloin käyttäjät näkevät mainoksen.

Poissulkemisasetukset

Jos päätät mainostaa sovellustasi Googlen avulla, hyväksyt sen, että mainoksesi voivat näkyä eri muodoissa ja verkostoissa ja että niissä saattaa olla myös muuta kuin itse lisäämääsi sisältöä. Sovelluskampanjoissa otetaan kuitenkin huomioon mahdolliset verkkosivujen ja sovellusten poissulkemiset, jotka olet lisännyt tilisi asetuksiin. Lue lisää tiettyjen verkkosivujen ja videoiden poissulkemisesta.

Hyvä muistaa

• Mainoksiasi ei käännetä muille kielille. Varmista, että kielikohdistuksesi vastaa mainoksissa käytettyä kieltä.
  • Kaikki Sovelluskampanjoiden mainokset luodaan Google Adsissa automaattisesti, joten et voi nähdä yksittäisten mainosten tuloksia. Sisältötason mittarit ja tulokset näkyvät kuitenkin Kampanjat-sivun taulukossa.
  • Jokaiselle mainostettavalle sovellukselle on luotava oma Sovelluskampanja.

Aiheeseen liittyvä linkki