Aktiver og annoncer i appkampagner

I appkampagner vises annoncer på tværs af Google Søgenetværket og Displaynetværket, herunder Google Søgning, Google Play, Discover, YouTube og samt i andre apps. Annoncører skal angive tekst, billeder, videoer og HTML5-aktiver, hvis det er relevant. Google Ads kan blande og kombinere disse separate aktiver for at oprette annoncer for din app og optimere annoncen baseret på dine mål. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en appkampagne

Sådan bruger du tekst i din annonce

Det vigtigste, som du skal være opmærksom på ved disse annoncer, er, at alle dine indtastede tekstlinjer skal kunne vises i vilkårlig rækkefølge og kombineres på kryds og tværs sammen med den øvrige tekst. Du kan finde to slags tekstaktiver, overskrifter (maks. 30 tegn) og beskrivelser (maks. 90 tegn). Her er et eksempel:

Korrekt tekstaktiv Forkert tekstaktiv

Overskrift (maks. 30 tegn): Download nu

Beskrivelse (maks. 90 tegn): Få tilbud til køb i spil

Det maksimale antal tegn er overskredet

Overskrift: Download nu, og få spændende tilbud på køb i spillet

Beskrivelse: Hvis du downloader spillet nu, har vi spændende tilbud, som du kan låse op for, når du foretager køb i spillet, og du skal ikke betale ekstra.

Ufuldstændige sætninger

Overskrift: Download nu, og få

Beskrivelse: Din første ordre er gratis, hvis du bestiller inden for de første 7 dage

Her kan dine annoncer blive vist

Appkampagner bruger automatisk målretning, så det er ikke nødvendigt at vælge søgeord eller placeringer for at angive, hvor dine annoncer skal vises. Google Ads optimerer antallet af installationer eller andre typer konverteringer, du får fra dine annoncer, ved at identificere de højest mulige placeringer for dine annoncer baseret på din apps virksomhedsprofil i App Store.

Sådan bruges aktiver til at oprette annoncer

Appkampagner kører annoncer i forskellige formater på forskellige netværk. Disse kampagner foretager tilpasningen for dig ved at tage dine aktiver og kombinere dem for at oprette en fuld annonce. Dette kan komme fra indhold, du leverer, eller indhold, der automatisk hentes fra Play Butik, App Store eller fra dit website (begrænset til sider med universelle links eller applinks til din app). Indhold, som du angiver, kan blive droppet, beskåret eller ændret i forbindelse med annoncevisningsprocessen. Hvis du ikke tilføjer din egen video, oprettes der muligvis en for dig automatisk baseret på dine aktiver og oplysninger i App Store eller i Google Play. Dette sikrer, at brugerne får en god oplevelse med din annonce, uanset hvor og hvornår de ser den.

Ekskluderingsindstillinger

Når du promoverer din app på Google, kan din annonce vises i et hvilket som helst af disse formater og annoncenetværk. Der kan også være mere indhold i annoncerne end det, du har angivet. Appkampagner tager højde for dine kontoindstillinger, hvad angår ekskluderinger, du har angivet for websider og apps. Få flere oplysninger om, hvordan du ekskluderer specifikke websider og videoer

Ting, du skal være opmærksom på

• Dine annoncer oversættes ikke. Sørg for, at din målretning efter sprog matcher sproget i dine annoncer.
  • Da alle annoncerne i en appkampagne genereres af Google Ads, vil du ikke kunne se, hvor effektiv hver enkelt annonce er, men dine metrics og effektivitet på aktivniveau vises i tabellen på siden "Kampagner".
  • Sørg for at oprette separate appkampagner for hver app, som du promoverer.

Relateret link