Maximització dels clics: definició

És una estratègia d'oferta automàtica que defineix ofertes automàticament per ajudar-vos a obtenir el màxim nombre de clics possible sense superar el vostre pressupost.

• L'estratègia d'oferta Maximització dels clics és la manera més senzilla de fer ofertes per a clics: només heu de definir un pressupost i Google Ads s'encarregarà de la resta. No cal que trieu imports d'oferta específics per als grups d'anuncis, per a les paraules clau ni per a les ubicacions.
  • Amb aquesta estratègia definiu un pressupost diari mitjà i el sistema de Google Ads ajusta les ofertes de cost per clic (CPC) màxim en nom vostre, amb l'objectiu d'aconseguir el màxim de clics sense superar el pressupost.
  • Per tenir una millor guia, també podeu establir límits d'oferta per evitar que es defineixin ofertes per sobre d'aquests imports. Si bé es pot fer establir un límit d'oferta com a guia del pressupost, és possible que restringeixi la posició del vostre anunci i el nombre de clics que rep.
  • Si no us agraden els suggeriments d'oferta, en qualsevol moment podeu canviar fàcilment a les ofertes de CPC manuals, que us donen un control total per definir personalment els imports de les ofertes.
  • L'estratègia d'oferta Maximització dels clics no està disponible amb les opcions següents:
    • campanyes de la Xarxa de Display amb els objectius de màrqueting "Interaccionar amb el contingut" o campanyes d'aplicacions
    • Ajustos d'oferta per dia i hora
  • Abans, l'estratègia d'oferta Maximització de clics s'anomenava "ofertes automàtiques".

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now