Om automatiska slutskärmar för videoannonser

Slutskärm för mobilAutomatiska slutskärmar är ett sätt att göra dina videoannonser interaktiva. Slutskärmen visas i slutet av videon och innehåller information om dina produkter eller tjänster. Skärmen visas i några sekunder efter att videon är slut.

Slutskärmen kan hjälpa dig att nå dina kampanjmål genom att den uppmuntrar tittarna att vidta en åtgärd, som att installera din mobilapp eller köpa dina produkter.

Att en automatisk slutskärm visas i slutet av din videoannons påverkar inte hur vi debiterar dig för annonsen eller hur vi räknar dina visningar. Den ger dig bara en ytterligare möjlighet till engagemang, eftersom den visas omedelbart efter att tittaren har tittat klart på hela din video.

Obs! Den här artikeln handlar om automatiskt genererade slutskärmar som är tillgängliga för vissa videoannonser i Google Ads. Du kan också lägga till slutskärmar manuellt i videoklipp på YouTube. Läs mer om hur du lägger till slutskärmar i videor på YouTube

Så fungerar det

Automatiska slutskärmar visas som standard efter kvalificerade videoannonser. De genereras automatiskt med information från din kampanj. På den automatiska slutskärmen i en kampanj för mobilappsinstallationer visas till exempel uppgifter om din app, som namnet och priset, och en länk där tittaren kan installera appen.