Over automatische eindschermen voor videoadvertenties

Eindscherm voor mobielAutomatische eindschermen maken videoadvertenties interactief door aan het eind van uw video een automatisch gegenereerd scherm weer te geven met informatie over uw producten of services. Het scherm wordt enkele seconden lang weergegeven nadat uw video is afgespeeld.

Eindschermen zijn een middel waarmee u uw campagnedoelen kunt behalen omdat ze kijkers aansporen een actie uit te voeren, zoals uw mobiele app installeren of uw producten kopen.

Als u een automatisch eindscherm aan het einde van een videoadvertentie weergeeft, verandert er niets aan de manier waarop we de advertentie factureren of de weergaven tellen. Het biedt alleen een extra mogelijkheid om de engagement van uw kijkers te vergroten, direct nadat ze uw volledige video hebben bekeken.

Opmerking: Dit is een artikel over automatisch gegenereerde eindschermen die beschikbaar zijn voor bepaalde videoadvertenties in Google Ads. U kunt eindschermen ook handmatig toevoegen aan video's in YouTube. Meer informatie over hoe u eindschermen kunt toevoegen aan video's in YouTube

Hoe het werkt

Automatische eindschermen worden standaard weergegeven na geschikte videoadvertenties. Ze worden automatisch gegenereerd met gebruik van informatie uit uw campagne. In campagnes voor mobiele-app-installatie bevat het eindscherm informatie over uw app, zoals de naam, het pictogram en de prijs, evenals een link om de app te installeren.