Sobre els idiomes disponibles a la interfície de Google Ads

Google Ads és una eina que utilitzen anunciants d'arreu del món i que està disponible en diversos idiomes. La llista següent conté tots els idiomes que podeu seleccionar per a la interfície de Google Ads i els idiomes que podeu triar per a la segmentació per idioma. Obteniu informació sobre com es poden canviar les preferències d'idioma de Google Ads i sobre com podeu triar la configuració d'ubicació i d'idioma.

Idioma

Interfície de Google Ads

Segmentació per idioma de Google Ads

Àrab
Bengalí No
Búlgar
Català
Xinès (simplificat)
Xinès (tradicional)
Croat
Txec
Danès
Neerlandès
Anglès (Austràlia, Estats Units i Regne Unit)
Estonià
Filipí
Finès
Francès
Alemany
Grec
Gujarati No
Hebreu
Hindi
Hongarès
Islandès No
Indonesi
Italià
Japonès
Kannada No
Coreà
Letó
Lituà
Malai
Malaiàlam No
Marathi No
Noruec
Persa No
Polonès
Portuguès (Brasil i Portugal)
Panjabi No
Romanès
Rus
Serbi
Eslovac
Eslovè
Espanyol (llatinoamericà i europeu)
Suec
Tàmil No
Telugu No
Tai
Turc
Ucraïnès
Urdú No
Vietnamita

Si creeu un anunci en un idioma que no s'admet, es rebutjarà. Els anuncis i les destinacions poden estar en els idiomes estàndard disponibles a la segmentació per idioma. Ara bé, alguns formats d'anunci tenen restriccions lingüístiques especials. Comproveu que el contingut d'aquests formats estigui en un idioma admès. Obteniu més informació sobre els requisits tècnics.