Test din landingsside

Uanset om du kun bruger en endelig webadresse til at definere din landingsside eller en endelig webadresse med en sporingsskabelon eller tilpassede parametre, er det vigtigt, at du sørger for, at din annonce leder potentielle kunder videre til den relevante del af dit website.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du tester din landingsside og sporingswebadresse.

Sådan fungerer det

Når du tester din landingsside, vil du modtage detaljerede testresultater og en af følgende meddelelser.

Meddelelse Kampagnetype Hvad betyder det?
Landingsside har yderligere parametre Alle Landingssiden har flere parametre end den endelige webadresse.
Uoverensstemmelse med webadresse for landingsside Alle
Landingssidedomænet matcher ikke domænet for den endelige webadresse.

Der blev ikke fundet nogen kvalificerede annoncer
Alle
Der var ingen annoncer i annoncegruppen, der kunne testes. Følgende annoncer kan testes: Tekstannoncer, billedannoncer og annoncer fra Annoncegalleriet. Disse annoncer skal også bruge opgraderede webadresser.
Uoverensstemmelse med endelig webadresse Alle
Landingssiden og den endelige webadresse har ikke samme domæne, webadresserne i omdirigeringskæden begynder ikke med din endelige webadresse, eller omdirigeringerne efter din endelige webadresse forbliver ikke på det samme domæne. Tjek, at din webadresse opfylder det krav, der er angivet her.
Siden blev fundet Alle Der blev fundet en landingsside
Siden blev ikke fundet Alle Landingssiden blev ikke fundet (f.eks. 404-fejl). Tjek din sporingsskabelon, dine tilpassede parametre eller den endelige webadresse.
HTTP-omdirigering i sporingskæden Alle
Sporingskæden har en HTTP-webadresse.
JavaScript-omdirigering i sporingskæden Alle
Sporingskæden har en JavaScript-omdirigering.
Sporingskæden ophører Alle
Sporingskæden slutter, før den når google.com/asnc.
Websitet er utilgængeligt Alle Landingssiden kunne ikke nås (der opstod f.eks. timeout). Prøv igen.
Ukendt fejl/værktøjsfejl Alle Der opstod en fejl ved testen af din landingsside. Prøv igen.
Tomt websitedomæne Dynamiske søgeannoncer Feltet "Websitedomæne" under "Kampagneindstillinger" er tomt.

Husk!

• Ved denne test tjekkes der ikke for overtrædelser af Google Ads-politikkerne. Få oplysninger om vores politikker
  • Denne test understøtter ikke nogen former for webadresseomdirigeringer, herunder JavaScript-baserede omdirigeringer.
  • Denne test fanger ikke alle fejl vedrørende Parallel Tracking, og du bør kontakte din udbyder af klikmåling for at få flere oplysninger.
  • Denne test fungerer ikke for Standard Shopping-kampagner med annoncetypen "Produktannonce"

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Du kan teste din landingsside på alle niveauer af din konto.

Før du begynder, skal du måske føje kolonnen "Sporingsskabelon" til din tabel:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på sidemenuen på det niveau, hvor du vil teste din landingsside.
  3. Klik på ikonet Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet, og vælg Rediger kolonner.
  4. Udvid indstillingen Attributter, og markér afkrydsningsfeltet "Sporingsskabelon".
  5. Klik på Anvend.
Test din landingsside på kampagneniveauet
  1. Klik på sidemenuen Indstillinger.
  2. Klik på sporingsskabelon for den kampagne, du vil teste.
  3. Klik på Test.
Test din landingsside på annoncegruppeniveau
  1. Klik på sidemenuen Annoncegrupper.
  2. Klik på sporingsskabelon for den annoncegruppe, du vil teste.
  3. Klik på Test.
Test din landingsside på annonce- eller udvidelsesniveau
  1. Klik på menuen Annoncer og udvidelser.
  2. Hold musemarkøren over den annonce, du vil teste, og klik på blyantikonet Rediger.
  3. Klik på pilen i hjørnet for at udvide redigeringsvisningen.
  4. Klik på Valgmuligheder for annoncewebadresse for at se flere valgmuligheder.
  5. Klik på Test.
Test din landingsside på søgeordsniveauet
  1. Klik på menuen Søgeord.
  2. Klik på sporingsskabelonen for det søgeord, du vil teste.
  3. Klik på Test.