Estratègia d'oferta automàtica: definició

Estratègia d'oferta que utilitza la intel·ligència artificial (IA) de Google a fi de definir ofertes per als anuncis en funció de les probabilitats que tinguin de generar un clic o una conversió. Cada tipus d'estratègia d'oferta automàtica està dissenyada per ajudar-vos a assolir un objectiu concret per a la vostra empresa.

• Les ofertes automàtiques s'encarreguen de tot perquè no hàgiu de fer suposicions a l'hora de definir ofertes i pugueu assolir els vostres objectius de rendiment. A diferència de les ofertes de CPC manuals, no cal actualitzar manualment les ofertes de grups d'anuncis o de paraules clau concrets.
  • Els diferents tipus d'estratègies d'oferta automàtica us poden ajudar a augmentar el nombre de clics i de conversions, la vostra visibilitat als resultats de la cerca o el valor de conversió.
  • Les estratègies de Smart Bidding són estratègies d'oferta automàtica basades en conversions o en valors que defineixen ofertes úniques per a cada subhasta, en funció de la informació disponible en el moment de la subhasta, com ara l'hora del dia, l'anunci concret que es mostra o el dispositiu, la ubicació geogràfica, el navegador i el sistema operatiu que fa servir l'usuari.
  • Les estratègies d'oferta automàtica aprenen amb el pas del temps i utilitzen les dades sobre el rendiment de les ofertes per informar-ne a les ofertes futures.
  • Podeu definir una estratègia d'oferta automàtica al nivell de cartera per a diverses campanyes o una estratègia d'oferta estàndard al nivell de campanya.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now