Google Ads: definició

Google Ads és el programa de publicitat en línia de Google. Amb aquest programa podeu crear anuncis en línia per arribar als clients quan mostren interès en els productes i els serveis que oferiu.

• Google Ads és un producte que podeu utilitzar per promocionar la vostra empresa, vendre productes o serveis, incrementar la notorietat i augmentar el trànsit al vostre lloc web.
  • Els comptes de Google Ads es gestionen en línia i, per tant, podeu crear i canviar la vostra campanya d'anuncis en qualsevol moment, inclosos el text de l’anunci, la configuració i el pressupost.
  • No hi ha cap compromís d'inversió mínima, i podeu definir i controlar el vostre pressupost. Podeu triar on es mostra l'anunci, establir un pressupost amb el qual us sentiu còmode i mesurar fàcilment l'impacte de l'anunci.

Sobre Google Ads
Configurar un compte i començar a publicar anuncis
Explorar Google Ads