Segmentació per ubicació

Una opció de configuració que us permet triar les ubicacions objectiu per arribar als clients. Obteniu informació sobre com podeu orientar els anuncis a ubicacions geogràfiques.

• La segmentació per ubicació us permet seleccionar ubicacions concretes en què voleu que es mostrin els vostres anuncis.
  • De manera predeterminada, els anuncis es poden mostrar als usuaris que són o solen ser a les vostres ubicacions de segmentació o als que hi han mostrat interès. Per exemple, si teniu una fleca a Barcelona i trieu Barcelona com a ubicació de segmentació, els vostres anuncis es poden mostrar als usuaris que es troben o se solen trobar a Barcelona, o als que han mostrat interès per les fleques de Barcelona (ara o en el passat). També podeu utilitzar altres opcions d'ubicació per restringir els tipus d'ubicació pels quals segmenteu.
  • Per a gairebé tots els tipus de campanyes, podeu triar ubicacions perquè s'hi mostrin els anuncis. Per exemple, podeu triar països sencers, àrees dins d'un país (p. ex., ciutats o territoris) i fins i tot un radi al voltant d'una ubicació. També podeu triar les ubicacions del perfil d'empresa. Google Ads també pot suggerir ubicacions relacionades que podeu seleccionar per incloure a la segmentació en funció de la vostra configuració actual.
  • També podeu seleccionar ubicacions per excloure-les de les campanyes si no voleu que els anuncis es mostrin en regions concretes.
  • La segmentació per ubicació permet que l'acció publicitària se centri a trobar els clients adequats per a la vostra empresa i, com a conseqüència, us pot ajudar a augmentar els beneficis.

Recordatori
La segmentació per ubicació es basa en diversos senyals, com ara la configuració i els dispositius dels usuaris i el comportament que tenen a la nostra plataforma, i és el millor mètode de Google per difondre anuncis entre els usuaris que s'ajusten a la vostra configuració d'ubicació. Atès que aquests senyals varien, no es garanteix una precisió del 100% en totes les situacions.

Com sempre, heu de comprovar les mètriques de rendiment generals per assegurar-vos que la configuració us ajudi a complir els vostres objectius publicitaris i modificar-la en conseqüència.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now