En definisjon av kostnad per tusen visninger (CPM)

Dette er en måte du kan by på der du betaler for hver tusende visning i Google Displaynettverk.

Med synlig CPM-budgivning (vCPM) betaler du bare når folk kan se annonsene dine. Eksisterende CPM-bud konverteres automatisk til vCPM, men det er best å oppdatere budene dine, ettersom synlige visninger kan være mer verdifulle. Finn ut mer om hvordan du bruker synlig CPM-bud.