Seguiment de conversions: definició

És una eina gratuïta que teniu al compte, amb la qual podeu mesurar de quina manera els clics que reben els vostres anuncis generen accions significatives, com ara vendes o clients potencials.

Feu servir el seguiment de conversions per mesurar els resultats d'Google Ads

• Una conversió té lloc quan un clic o qualsevol altra interacció amb l'anunci generen de manera directa un comportament valuós, com ara una compra, una subscripció a un butlletí d'informació, una trucada o una baixada.
  • És important fer el seguiment de les conversions perquè us pot proporcionar informació sobre la repercussió directa que té la publicitat en els resultats de la vostra empresa. A més, també us permet identificar quins anuncis i quines paraules clau són més efectius i útils en el vostre cas.

Seguretat i privadesa del seguiment de conversions

Google té uns estàndards de seguretat estrictes. Google Ads només recull dades en llocs web i aplicacions en què heu configurat el seguiment.

Assegureu-vos de proporcionar als usuaris informació clara i exhaustiva sobre les dades que recolliu als vostres llocs web, aplicacions i altres propietats. Comproveu que també obteniu el consentiment per a aquesta recollida sempre que ho exigeixi la llei o qualsevol política aplicable de Google que regeixi el consentiment dels usuaris, inclosa la política de consentiment dels usuaris de la UE.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now