Om import af opkaldskonverteringer

Sporing af opkaldskonverteringer hjælper dig med at spore, hvornår dine annoncer fører til forskellige former for telefonopkald. Ved at importere oplysninger om opkaldskonvertering i Google Ads kan du spore, hvornår telefonopkald fører til salg eller andre værdifulde kundehandlinger. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du importerer opkaldskonverteringer, i Importér opkaldskonverteringer.

Sådan håndterer vi dine data

De datafiler, du importerer, vil kun blive brugt til at måle konverteringer i overensstemmelse med vores politikker vedrørende databeskyttelse. Vi opbevarer dine data fortroligt og sikkert ved hjælp af brancheførende standarder.

Få flere oplysninger om, hvordan vi behandler de datafiler, du importerer:

• Begrænset datalagring. Vi opbevarer ikke dine datafiler i længere tid end nødvendigt, og det sker i overensstemmelse med vores politikker.
  • Begrænset databrug. Vi bruger ikke dine datafiler til andre formål end at måle antallet af konverteringer, og det sker i overensstemmelse med vores politikker.
  • Begrænset dataadgang. Fejlretningsdata, inklusive telefonnumre, bliver kun gjort tilgængelige for brugerne af den Google Ads-konto, som filerne er blevet uploadet gennem, samt for en gruppe godkendte Google-medarbejdere. Dataene er tilgængelige i 90 dage, efter at de er blevet uploadet, og de bruges kun til at identificere og løse eventuelle problemer, der er opstået under upload- og matchningsprocessen. Vi bruger medarbejderadgangskontrol til at beskytte dine datafiler mod uautoriseret adgang.
  • Begrænset datadeling. Vi deler ikke dine datafiler med tredjeparter, heriblandt andre annoncører. Vi deler dog muligvis disse data med offentlige myndigheder for at overholde gældende love og bestemmelser eller i tilfælde af retslige skridt eller statslige anmodninger.

Vi gør desuden vores yderste for at sikre, at de systemer, vi bruger til lagring af dine datafiler, altid er sikre og pålidelige. Vi har dedikerede teams af datasikkerhedseksperter, der beskytter vores systemer mod trusler udefra, og vi gemmer alle dine datafiler i et krypteret format for at beskytte dem mod uautoriseret adgang.

Før du begynder

Import af opkaldskonverteringer forudsætter Google-viderestillingsnumre, som i øjeblikket kun er tilgængelige i udvalgte lande. Med denne type konverteringssporing måles der opkald, som foretages via tryk på en mobilannonce, såvel som opkald, der finder sted via dit website, når nogen har klikket på en annonce. Der foretages dog ikke sporing af manuelle opkald som følge af visning af computerannoncer.

Fordele

• Spor specifikke oplysninger om dine opkald, såsom hvert opkalds type og dets værdi for din virksomhed, og knyt dem til den specifikke annonce og det søgeord, der førte til opkaldet.
  • Adskil salgsopkald og supportopkald, og få oplysninger om den værdi, hver type opkald har for din virksomhed. Du kan f.eks. se, hvornår et supportopkald også giver mulighed for mersalg eller krydssalg.
  • Se, hvilke annoncer og søgeord der er mest effektive, og brug disse oplysninger til at optimere dine kampagner, så de fører til den type opkald, der har størst værdi for dig og giver det største investeringsafkast.

Sådan fungerer det

Sådan finder du ud af, hvilke af dine annoncer og søgeord der fører til flest salgsopkald til din virksomhed:

1. Konfigurer en konverteringshandling i Google Ads for at spore, hvornår kundeopkald kommer fra dine annoncer, eller hvornår kunder har klikket på din annonce og derefter ringet til et nummer på dit website.
  2. Spor salgsopkald separat, så der f.eks. registreres oplysninger om, hvilket telefonnummer der er blevet ringet fra, og hvornår disse opkald har ført til et salg (eller en anden konverteringshandling, du har valgt at spore). Du sporer muligvis allerede disse oplysninger via et kundestyringssystem (CRM, Customer Relationship Management).
  3. Upload en fil med disse oplysninger om dine opkaldskonverteringer til Google Ads.
  4. Google Ads matcher derefter opkaldsoplysningerne i din fil med de opkald, der er sporet via din Google Ads-konverteringshandling. Du kan nu se, hvilke af dine kampagner, annoncegrupper, annoncer og søgeord der resulterer i opkald, som fører til konverteringer, f.eks. i form af salg.

Når du ved, hvilke annoncer og søgeord der fører til de mest værdifulde opkald, kan du justere din konto for at få flere af disse opkald. Du kan f.eks. forhøje dine bud på de søgeord, der fører til flest salgsopkald, eller optimere ved at bruge en automatisk budstrategi, som f.eks. mål-CPA, for at få flere af disse konverteringer. Bemærk! Automatiske budstrategier fungerer bedst, hvis du sørger for at importere opdaterede konverteringsdata med jævne mellemrum.

Typer af opkald, du kan spore

Med import af opkaldskonverteringer kan du spore de opkald, der kommer fra dine annoncer, på to forskellige måder:

• Opkald direkte fra dine annoncer: Spor opkald til det nummer, der vises i dit opkaldsaktiv eller din opkaldsannonce. Du skal have mindst ét opkaldsaktiv eller én opkaldsannonce, hvor der bruges et Google-viderestillingsnummer. Bemærk! Disse opkald kan kun spores, hvis de foretages på en mobiltelefon (og altså ikke via en computer eller en tablet).
  • Opkald via et nummer på dit website: Det kan være, at en person klikker på din annonce, bliver ført videre til dit website og derefter ringer til et nummer, der er angivet der. Hvis du vil spore disse opkald, skal du installere et konverteringssporingstag på dit website sammen med et andet kodestykke for at vise et Google-viderestillingsnummer i stedet for dit almindelige telefonnummer.

Du kan medtage begge typer opkald i din import og derefter spore dem for at finde ud af, hvordan dine annoncer fører til opkaldskonverteringer. Konfigurationsprocessen varierer, alt efter hvilken type opkald der er tale om, så sørg for at vælge den korrekte fremgangsmåde. Få flere oplysninger om, hvordan du importerer opkaldskonverteringer