Sobre la importació de conversions de trucada

El seguiment de conversions de trucada telefònica us ajuda a fer un seguiment del moment en què els vostres anuncis generen diferents tipus de trucades. Podeu importar la informació de les conversions de trucada a Google Ads per fer un seguiment de les trucades que generen vendes o altres accions valuoses dels clients. Per obtenir informació sobre com podeu importar conversions de trucada, vegeu l'article Importar conversions de trucada telefònica.

Com gestionem les vostres dades

Els fitxers de dades que importeu només s'utilitzen per mesurar les conversions, en compliment de les nostres polítiques de seguretat de dades. Mantenim la confidencialitat i la seguretat de les vostres dades mitjançant uns estàndards líders al sector.

Aquí teniu una explicació més detallada de com tractem els fitxers de dades que importeu:

• Retenció limitada de les dades: no retenim els vostres fitxers de dades més temps del necessari i garantim el compliment de les nostres polítiques.
  • Ús limitat de les dades: no utilitzem els vostres fitxers de dades amb cap altra finalitat que no sigui la de mesurar les conversions i garantim el compliment de les nostres polítiques.
  • Accés limitat a les dades: les dades de depuració, incloent-hi els números de telèfon, només es posen a disposició dels usuaris del compte de Google Ads a través del qual s'ha penjat el fitxer, així com d'un grup d'empleats autoritzats de Google. Les dades estan disponibles durant 90 dies a partir de la data en què s'han penjat, amb l'única finalitat d'identificar i resoldre qualsevol error que es detecti en el procés de pujada i de cerca de coincidències. Utilitzem sistemes de control d'accés dels treballadors per protegir els fitxers de dades contra accessos no autoritzats.
  • Ús compartit limitat de les dades: no compartim els vostres fitxers de dades amb tercers, inclosos altres anunciants. És possible que compartim les dades per complir les lleis, les regulacions, els processos judicials o les sol·licituds governamentals aplicables.

També ens comprometem a garantir que els sistemes que utilitzem per emmagatzemar els vostres fitxers de dades siguin segurs i fiables. Disposem d'equips d'enginyers especialitzats en seguretat per protegir els nostres sistemes contra amenaces externes i emmagatzemem tots els fitxers de dades en format encriptat per protegir-los contra accessos no autoritzats.

Abans de començar

Per importar conversions de trucada, necessiteu números de desviació de trucades de Google, que actualment només estan disponibles en determinats països. Aquest tipus de seguiment de conversions mesura les trucades que s'inicien quan els usuaris toquen anuncis per a mòbils, així com les trucades que els usuaris fan des del vostre lloc web després d'haver fet clic en un anunci. Tanmateix, no mesura les trucades fetes manualment que puguin generar els anuncis per a ordinadors.

Avantatges

• Podeu fer un seguiment d'informació concreta sobre les trucades, com ara el tipus de trucada i el valor que aporta a la vostra empresa, i vincular aquestes dades a l'anunci i a la paraula clau que han generat la trucada.
  • Podeu diferenciar les trucades de venda de les trucades d'assistència i determinar quin valor aporta a l'empresa cada tipus de trucada; per exemple, quan teniu l'oportunitat de fer una venda associada o de millorar la venda durant una trucada d'assistència.
  • Podeu determinar quins anuncis i quines paraules clau funcionen millor i, amb aquesta informació, optimitzar les campanyes perquè generin trucades més valuoses i ofereixin el millor retorn de la inversió (ROI).

Com funciona

Per saber quins anuncis i quines paraules clau generen més trucades de venda per a la vostra empresa, seguiu aquests passos:

1. Configureu una acció de conversió a Google Ads per fer el seguiment de les trucades de clients que provenen dels anuncis, o bé de clients que han fet clic a l'anunci i us han trucat des d'un número de telèfon del vostre lloc web.
  2. A banda d'això, per fer un seguiment de les trucades de venda, registreu dades com ara el número de telèfon de la persona que ha trucat i si la trucada s'ha traduït en una venda o en altres accions de conversió de les quals vulgueu fer un seguiment. Pot ser que ja estigueu fent servir un sistema de gestió de la relació amb els clients (CRM) per fer un seguiment d'aquesta informació.
  3. Aneu a Google Ads i pengeu-hi un fitxer que contingui la informació del pas anterior.
  4. Google Ads associa la informació de les trucades del fitxer que heu penjat a les trucades de les qual s'ha fet un seguiment mitjançant l'acció de conversió de Google Ads. Un cop fet això, podeu veure les campanyes, els grups d'anuncis, els anuncis i les paraules clau que generen trucades que es tradueixen en vendes o en altres tipus de conversions.

Després de determinar quins anuncis i quines paraules clau generen les trucades més valuoses, podeu ajustar la configuració del compte per intentar aconseguir-ne més. Per exemple, podeu augmentar les ofertes per a les paraules clau que generen més trucades de venda o bé podeu fer servir una estratègia d'ofertes automàtiques, com ara el cost per acció objectiu (CPA objectiu), per optimitzar per a un nombre superior de conversions d'aquest tipus. Tingueu present que les estratègies d'ofertes automàtiques funcionen millor si importeu regularment les dades de conversió més actualitzades.

Tipus de trucades de què podeu fer un seguiment

La funció d'importació de conversions de trucada us ofereix dues opcions per fer el seguiment de les trucades que provenen dels anuncis:

• Trucades fetes directament des dels anuncis: podeu fer un seguiment de les trucades que fan els usuaris al número de telèfon que hi ha a l'extensió de trucada o a l'anunci de només trucada. Necessiteu com a mínim una extensió de trucada o un anunci de només trucada que faci servir un número de desviació de trucades de Google. Tingueu present que només es pot fer el seguiment d'aquestes trucades si es fan des de mòbils, no des d'ordinadors o tauletes.
  • Trucades fetes des d'un número de telèfon del vostre lloc web: pot ser que alguns usuaris facin clic a l'anunci, vagin al vostre lloc web i truquin al número de telèfon que hi figura. Per fer el seguiment d'aquestes trucades, heu d'instal·lar una etiqueta de seguiment de conversions al lloc web i col·locar-hi un segon fragment de codi per mostrar un número de desviació de trucades de Google en lloc del vostre número de telèfon habitual.

Podeu incloure aquests dos tipus de trucades a la importació i després fer-ne el seguiment per saber quins anuncis generen conversions de trucades. Cada tipus de trucada té un procés de configuració diferent. Assegureu-vos de completar els passos correctes en cada cas. Informació sobre com podeu importar les conversions de trucada

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now