Ylimmän sijainnin hintatarjousarvio: Määritelmä

Ylimmän sijainnin hintatarjousarvio on arvio hintatarjouksesta, jolla mainoksesi todennäköisesti näkyisi hakutulossivun ylimmässä sijainnissa.

• Tämä arvo on arvio klikkauskohtaisesta hintatarjouksesta, jolla mainoksesi voi näkyä ylimpänä ensimmäisellä hakutulossivulla, kun hakulauseke vastaa tarkalleen avainsanaasi. Vaikket saavuttaisi tätä hintatarjousarviota, mainoksesi voi näkyä. On kuitenkin epätodennäköistä, että se tällöin näkyisi ylimpänä hakutuloksissa.
  • Arvio perustuu kunkin avainsanan laatupisteisiin ja muiden mainostajien väliseen kilpailuun. Jos ylimmän sijainnin hintatarjousarviosi on erittäin korkea, se saattaa tarkoittaa, että avainsanan laatupisteet ovat huonot ja niitä voitaisiin ehkä parantaa.
  • Jos haluat nähdä avainsanojesi ylimmän sijainnin hintatarjousarviot, tutki Avainsanat-taulukon Ylimmän sijainnin hintatarjousarvio -saraketta.
  • Huomaa, että tämä arvio ei takaa mainoksesi näkymistä tietyssä sijainnissa. Toisinaan mainoksesi ei näy ylimpänä, vaikka olisit saavuttanut ylimmän sijainnin hintatarjousarvion.
  • Joissakin tapauksissa mainoksesi keskimääräinen sijainti voi olla ylin, vaikka ylimmän sijainnin hintatarjousarviosi olisikin nykyistä hintatarjoustasi korkeampi. Muista, että keskimääräinen ylin sijainti tarkoittaa sitä, että mainoksesi näytetään muiden mainosten yläpuolella, vaikka mainoksia näytettäisiin vain hakutulosten alapuolella. Tämä eroaa ylimmän sijainnin hintatarjousarviosta, jossa arvioidaan tarvittavaa hintatarjousta mainoksen näyttämiseksi ylimmässä sijainnissa hakutulossivun yläreunassa.