Sobre els paràmetres d'URL

Els paràmetres d'URL són una manera de transferir informació sobre un clic mitjançant l'URL associat.

Podeu inserir paràmetres d'URL als URL perquè aquests facin un seguiment de la informació sobre un clic. Els paràmetres d'URL estan formats per una clau i un valor separats pel signe igual (=) i units pel signe et (&). En un URL, el primer paràmetre sempre va precedit d'un signe d'interrogació (per exemple: http://example.com?product=1234&utm_source=google).

Com funcionen els paràmetres d'URL

Hi ha dos tipus de paràmetres d'URL que podeu utilitzar a la plantilla de seguiment o al paràmetre personalitzat d'un anunci:

1. Els paràmetres modificadors de contingut transfereixen informació a la pàgina de destinació i s'han de definir exclusivament a l'URL final. Per exemple, http://example.com?productid=1234 dirigiria un usuari directament a la pàgina del producte 1234 del vostre lloc web.
  2. Els paràmetres de seguiment transfereixen a la plantilla de seguiment informació sobre el clic que rep el compte, la campanya o el grup d'anuncis. Hi ha dos tipus de paràmetres de seguiment:
Nota: els canvis fets a les plantilles de seguiment tarden entre 24 i 48 hores a reflectir-se a la difusió d'anuncis un cop fetes les actualitzacions.

Paràmetres d'URL amb àncores i fragments AJAX

Tant si utilitzeu l'URL final com la plantilla de seguiment o un altre paràmetre d'URL per fer el seguiment, és important que tingueu en compte l'impacte que les àncores (#) i els fragments AJAX (#!) tenen sobre els vostres URL. Si utilitzeu una àncora o un fragment AJAX a l'URL final, i la plantilla de seguiment afegeix paràmetres addicionals al final d'aquest URL, heu de col·locar tots els paràmetres de seguiment a l'URL final. Us recomanem que aquests paràmetres estiguin darrere d'una etiqueta {ignore} a l'URL final. Sempre que utilitzeu l'etiqueta {ignore} en un URL final que contingui un # o un #! durant els rastrejos, Google Ads considerarà que tota la informació que hi ha entre l'etiqueta {ignore} i # o #! és informació de seguiment.

Exemple

URL final: http://site.com?{ignore}param=1&tracking=1&device={device}#anchor

Plantilla de seguiment: http://redirect.com?url={unescapedlpurl}

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now