Gestionar una campanya de Shopping amb grups d'anuncis

Podeu organitzar més fàcilment les ofertes i l'accés a certes funcions de les campanyes de Shopping mitjançant els grups d'anuncis. Segons els objectius que tingueu, és possible que us calgui més d'un grup d'anuncis per crear l'estructura que voleu.

En aquest article s'explica com funcionen els grups d'anuncis i com s'afegeixen a les campanyes de Shopping.

Com funcionen els grups d'anuncis a les campanyes de Shopping

La manera d'estructurar els grups d'anuncis és un reflex de com voleu assignar les ofertes i com voleu que s'agrupin els productes a les funcions de la campanya, com ara les paraules clau negatives, els ajustos de l'oferta i l'informe de termes de cerca. Per exemple, és possible que vulgueu crear un grup d'anuncis per a les marques més importants. D'aquesta manera, podreu definir ajustos de l'oferta i paraules clau negatives per a cadascuna de les marques de manera independent. I, a més, podreu crear un informe de termes de cerca per a cada grup d'anuncis.

Utilitzar diversos grups d'anuncis en una campanya

Els grups d'anuncis d'una campanya tenen la mateixa configuració que la campanya, com ara el nom, el compte de comerciant, el país de venda, el filtre de l'inventari i la prioritat de la campanya. Si un producte s'inclou en diversos grups d'anuncis d'una mateixa campanya, només farem servir l'oferta més alta que s'hagi definit en tota la campanya. Obteniu-ne més informació a l'article Configurar una campanya de Shopping.

Com es gestionen les ofertes en un grup d'anuncis

Quan hàgiu creat un grup d'anuncis, assigneu-li les ofertes mitjançant grups de productes, no paraules clau. Un grup de productes és un subconjunt definit de l'inventari en què es fa servir la mateixa oferta per a tots els productes que s'hi inclouen. Més informació

Podeu tenir, per exemple, un grup de productes que inclogui tots els productes que oferiu i fer una oferta del mateix import per a tots els productes al mateix temps. Si ho preferiu, podeu tenir grups de productes més petits organitzats per marca o categoria de producte.

Abans de començar

Per configurar un grup d'anuncis, abans heu de configurar una campanya de Shopping

Instruccions per crear el primer grup d'anuncis de la campanya

Quan configureu una campanya de compres, també creareu el primer grup d'anuncis de la campanya. Per crear-ne més, seguiu les instruccions que s'indiquen a continuació.

Instruccions per crear més grups d'anuncis

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Per crear un altre grup d'anuncis, feu el següent:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Grups d'anuncis.
  4. Feu clic al botó de més .
  5. Feu clic a Seleccioneu una campanya per triar on voleu crear el grup d'anuncis. Un cop creat, ja no podreu canviar-ne la campanya.
  6. Trieu les preferències del grup d'anuncis:

• Nom del grup d'anuncis. Escriviu un nom per al grup d'anuncis. Us servirà per cercar el grup d'anuncis més endavant. Un cop creat el grup d'anuncis, podreu canviar aquest nom.
    • Oferta. Introduïu l'oferta per al grup d'anuncis. Un cop hàgiu creat el grup d'anuncis, aquesta oferta s'aplicarà al primer grup de productes del grup d'anuncis: "Tots els productes". Podeu canviar aquesta oferta o utilitzar grups de productes addicionals per definir millor les ofertes un cop creat el grup d'anuncis.
  7. Feu clic a Crea un grup d'anuncis.