Utilitzar etiquetes personalitzades per als anuncis de compres

A les campanyes de compres i a les campanyes Màxim rendiment amb un feed de Merchant Center, podeu utilitzar etiquetes personalitzades quan vulgueu subdividir els productes de la campanya mitjançant els valors que trieu. Per exemple, podeu utilitzar etiquetes personalitzades per indicar que els productes són de temporada, estan rebaixats, són els més venuts, etc. Després podreu seleccionar aquests valors per utilitzar-los a la supervisió, als informes i a les ofertes de la campanya de compres i la campanya Màxim rendiment amb un feed de Merchant Center.

Aquest article explica com podeu configurar les etiquetes personalitzades per utilitzar-les a les campanyes de compres i Màxim rendiment amb un feed de Merchant Center. Recordeu que les etiquetes personalitzades només serveixen de referència i que no són visibles als anuncis de Shopping.

Abans de començar

Heu de tenir accés a les dades de producte de Merchant Center i estar disposat a afegir atributs de custom label als vostres productes.

Instruccions

Podeu tenir fins a cinc etiquetes personalitzades a les dades de producte, numerades del 0 al 4. Heu d'assignar una definició concreta i especificar els valors possibles per a cada etiqueta. Tot seguit, podeu utilitzar aquestes etiquetes personalitzades de manera coherent en tots els productes del compte de Merchant Center i assignar valors adequats a cada producte d'acord amb la vostra definició. Cadascuna de les etiquetes personalitzades només pot tenir un valor per producte.

Un cop hàgiu configurat les etiquetes personalitzades a les dades de producte, podeu utilitzar-les per subdividir els grups de productes de la campanya de compres i la campanya Màxim rendiment amb un feed de Merchant Center.

Exemples d'etiquetes personalitzades

Pas 1: trieu personalment les definicions i els valors possibles que vulgueu assignar als atributs de custom label.

Etiqueta personalitzada La vostra definició La vostra tria de valors possibles
etiqueta personalitzada 0 Temporada Hivern, primavera, estiu, tardor
etiqueta personalitzada 1 Preu de venda Més venut, menys venut
etiqueta personalitzada 2 Liquidació Liquidació
etiqueta personalitzada 3 Marge Marge baix, marge alt
etiqueta personalitzada 4 Any de llançament del 1900 al 2100

Pas 2: assigneu els valors corresponents a cada producte a les dades de producte.

id etiqueta personalitzada 0 etiqueta personalitzada 1 etiqueta personalitzada 2 etiqueta personalitzada 3 etiqueta personalitzada 4
Article 1 Hivern Més venut   Marge baix
Article 2 Estiu     Marge alt 2013
Article 3     Liquidació   2012

Recordatori

Cada etiqueta personalitzada només pot tenir un valor per producte. No cal que cada article tingui un valor per a una o més etiquetes personalitzades. Per exemple, és possible que tingueu algunes peces de roba que no siguin de temporada, de manera que no caldria assignar cap valor a l'"etiqueta personalitzada 0" dels articles de l'exemple anterior.