Opret en porteføljebudstrategi

Porteføljebudstrategier er AI-baserede, målorienterede budstrategier, der hjælper dig med at optimere buddene på tværs af kampagner. Disse strategier gør det lettere for dig at nå dine effektivitetsmål, og du kan nemt og hurtigt ændre budgivningsindstillinger for alle kampagner, som du bruger samme porteføljebudstrategi til.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter en ny porteføljebudstrategi under kampagneindstillingerne eller i Delt samling, når du opretter og konfigurerer en ny kampagne.

Vi anbefaler, at du implementerer delte budgetter med porteføljebudgivning. Få flere oplysninger om, hvordan du linker delte budgetter til porteføljebudstrategier.

Bemærk! Budstrategier på tværs af konti giver dig mulighed for at oprette, overvåge og administrere Smart Bidding-porteføljestrategier på Google Ads-managerkontoniveau (MCC-kontoniveau)

Før du begynder

Hvis du endnu ikke ved, hvilken type porteføljebudstrategi der passer bedst til dig, bør du først læse om alle vores automatiske budstrategier. Du finder også definitioner på hver enkelt budstrategi under konfigurationen af kampagnen.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Opret en porteføljebudstrategi på siden "Budstrategier" i Delt samling

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på din konto, og vælg derefter Budstrategier under "Delt samling".
  3. Klik på plusknappen , og vælg den type budstrategi, du vil oprette.
  4. Angiv navnet på din nye porteføljebudstrategi.
  5. Vælg de kampagner, der skal inkluderes (du kan også tilføje flere kampagner, efter din porteføljebudstrategi er oprettet).
  6. Angiv indstillingerne for budstrategien.
  7. Klik på Gem.

Opret eller rediger en porteføljebudstrategi med eksisterende kampagner

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner.
  3. Vælg de kampagner, du vil tilføje.
  4. Klik på Rediger på navigationsmenuen (øverst).
  5. Klik på Skift budstrategi i rullemenuen.
  6. Du kan vælge Opret ny porteføljestrategi eller Brug eksisterende porteføljestrategi.
    • Hvis du vælger "Brug eksisterende porteføljebudstrategi", skal du vælge en strategi på den angivne liste.
    • Hvis du vælger "Opret ny porteføljebudstrategi", skal du angive indstillingerne for den nye strategi og give den et navn.
  7. Klik på Anvend.