Sobre els diferents tipus d'URL

Els anuncis que creeu a Google Ads tenen dos URL: un URL visible i un URL de la pàgina de destinació. Amb aquests dos URL, no només podeu mostrar un URL senzill i fàcil de llegir a l'anunci que dirigeixi al vostre lloc web, sinó que també podeu definir un URL més específic que inclogui informació sobre el contingut, com ara l'opció de seguiment. En aquest article s'expliquen els diferents tipus d'URL que podeu triar per als anuncis i algunes de les regles que cal seguir en cada cas.

URL visibles

L'URL visible és l'adreça del lloc web que es mostra a l'anunci. Als anuncis de text, l'URL visible és de color verd i es troba al costat de la icona "Anunci". Per exemple:

Excursions Alt Pallars: 10% menys si feu la reserva avui!
Anunci www.example.com
T'ensenyem els secrets del Pallars. Oferta d'estiu
actual. Reserveu-la avui mateix!

Als anuncis de text estàndard, heu de definir l'URL visible manualment. Si l'adreça del lloc web comença per un subdomini (com ara "support" a "support.google.com"), l'URL visible també el pot incloure.

Als anuncis de text ampliats, l'URL visible està format pel domini (i, on calgui, el subdomini) del vostre lloc web i pel text dels camps "Camí".

URL de la pàgina de destinació

Els anunciants utilitzen un URL de la pàgina de destinació per dirigir els usuaris a un punt concret del seu lloc web.

L'URL de la pàgina de destinació pot estar format per dues parts:

• URL final (obligatori): és l'adreça URL de la pàgina del lloc web a la qual arriben els usuaris en fer clic en un anunci. Per a la majoria d'anunciants, l'URL final és el mateix que el de la pàgina de destinació.
  • Plantilla de seguiment (opcional): si utilitzeu l'opció de seguiment, podeu definir una plantilla de seguiment. Quan algú faci clic al vostre anunci, la plantilla de seguiment que tingueu s'utilitzarà per crear l'URL de la pàgina de destinació.

Polítiques d'URL

Els URL dels anuncis han de proporcionar als clients una idea clara de la pàgina a la qual arribaran quan facin clic en un anunci. Per aquest motiu, d'acord amb la política de Google, tant l'URL visible com el de la pàgina de destinació han de pertànyer al mateix lloc web. Això vol dir que l'URL visible de l'anunci ha de coincidir amb el domini al qual van a parar els usuaris quan fan clic a l'anunci.

Exemple

Si l'URL visible del vostre anunci és www.ads.google.com, l'URL de la pàgina de destinació pot ser www.ads.google.com/ads, ja que el domini (google.com) de l'URL visible coincideix amb el de l'URL de la pàgina de destinació. Recordeu que heu d'utilitzar el mateix domini per a tots els URL del grup d'anuncis.