Brug budsimulatoren sammen med Standard Shopping-kampagner

Denne artikel omhandler Standard Shopping-kampagner. Hvis du vil have mest muligt ud af Google Ads-automatisering og vise annoncer på alle Google-tjenester, kan du i stedet prøve kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Overvejer du at hæve eller sænke dine bud for Shopping-kampagner, men føler dig usikker på, hvordan det vil påvirke dine annoncers effektivitet? Budsimulatoren kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan forskellige produktgruppebud kan påvirke din trafik ved at anslå, hvad dine annonceringsresultater kunne have været i de seneste 7 dage, hvis du havde angivet andre bud. Brug dette værktøj på fanen "Produktgrupper" til at finde ud af, hvilket budbeløb der sandsynligvis kan give dig den ønskede effektivitet med dit budget. Du kan derefter hurtigt anvende dit nye bud på dine produktgrupper eller på alle underinddelinger i en produktgruppe.

Denne artikel beskriver, hvilke budsimulatorer der kan bruges i Shopping-kampagner, hvordan de fungerer, og hvordan du bruger dem i din kampagne.

Sådan fungerer det

Budsimulatoren indsamler og analyserer data fra annonceauktioner på Google i de seneste 7 dage og tager hensyn til oplysninger som bl.a. dine annoncers kvalitet, dine konkurrenters bud og produktdataene. Værktøjet bruger derefter disse oplysninger til at estimere, hvordan bestemte ændringer af dit bud ville have påvirket dine klik, priser, eksponeringer og konverteringer.

Du kan bruge budsimulatoren til at måle effektiviteten for en individuel produktgruppe eller for en produktgruppe med underinddelinger.

Her er et par ting, som du skal huske, når du bruger budsimulatoren til en produktgruppe med underinddelinger:

• Du kan se budændringerne samlet og se modelændringer for produktgrupper, der ikke er ekskluderet, selv hvis de individuelle produktgrupper i sig selv ikke har nok data til dette.
  • Du kan bruge budskalering til at se, hvad der ville ske, hvis du øgede eller sænkede alle dine bud i den underinddelte produktgruppe med en bestemt procentdel (f.eks. 10 %). Derefter kan du med blot et par klik anvende budjusteringen på alle disse produktgrupper.
  • Du kan modellere, hvad der ville ske, hvis du ændrede alle dine bud i den underinddelte produktgruppe til en fast værdi. Hvis du vælger at anvende en af disse budændringer for hele produktgruppen, ændres standardbuddene for produktgruppen til denne faste værdi.
  • Budændringer på tværs af mange produktgrupper kan øge trafikken mærkbart, hvilket kan medføre, at du når din budgetgrænse. Vi viser dig de forventede omkostninger for budændringerne, og du skal muligvis øge dit budget for at få størst mulig effekt af din budjustering.

Husk!

• Budsimulatoren er tilgængelig, når Shopping-annoncerne i en produktgruppe har været med i tilstrækkeligt mange auktioner eller har opnået tilstrækkeligt mange eksponeringer til at generere et pålidelig estimat af den mulige effektivitet med et andet budbeløb. Hvis du ikke kan se budsimulatoren, skal du sandsynligvis lade dine annoncer køre i lidt længere tid eller prøve at deltage i flere auktioner ved at øge dine bud eller levere produktdata i højere kvalitet.
  • Budsimulatoren er ikke tilgængelig for "ekskluderede" produktgrupper uden bud.
  • De data, der vises i budsimulatoren for dit "aktuelle" bud er en beregning, der er baseret på din trafik i de seneste 7 dage. Hvis du for nylig har ændret dine målretningsindstillinger for kampagner/annoncegrupper eller produkter (f.eks. bud, budget, mål for budstrategi, geografisk målretning, beholdningsfiltre, produktgruppefilter) eller føjet produkter til/fjernet produkter fra din aktuelle beholdning, bemærker du måske en afvigelse mellem de "aktuelle" data, der afspejles i budsimulatoren, og de faktiske data, der er tilgængelige på din konto.

Hvis du stadig ikke får vist værktøjet, skal du overveje at justere buddet for den pågældende produktgruppe eller forbedre dine produktdata.

Sådan gør du

Sådan bruger du budsimulatoren til at få estimater for en individuel produktgruppe

Sådan får du vist estimater for en individuel produktgruppe:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Vælg den relevante annoncegruppe i den Shopping-kampagne, du er interesseret i, i navigationspanelet i siden.
  5. Find den produktgruppe, som du er interesseret i, og klik på grafikonet for simulatoren ud for buddet i kolonnen "Maks. CPC".
  6. Vælg forskellige budindstillinger i Budsimulatorvinduet for at se, hvordan de kan påvirke din trafik.
  7. Du kan ændre dit bud og anvende det direkte på din produktgruppe ved at vælge en ny budindstilling i budsimulatoren og klikke på Gem.
Sådan bruger du budsimulatoren til at få estimater for en produktgruppe med underinddelinger

Sådan får du vist estimater for en produktgruppe med underinddelinger:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Vælg den relevante annoncegruppe i den Shopping-kampagne, du er interesseret i, i navigationspanelet i siden.
  5. Find den underinddelte produktgruppe, der indeholder de produktgrupper, som du er interesseret i, og klik på grafikonet for simulatoren i kolonnen "Maks. CPC" (der er ikke et bud her, da denne produktgruppe er underinddelt).
  6. Hvis du vil se, hvordan procentvise ændringer af dine bud for alle underinddelinger i din produktgruppe ville kunne påvirke din trafik, skal du vælge Budskalering (%) i Budsimulatorvinduet. Hvis du vil ændre dit bud med denne procentdel, skal du vælge indstillingen ud for det ønskede bud og klikke på Gem.
  7. Hvis du vil se, hvordan forskellige faste budbeløb for alle underinddelinger i din produktgruppe ville kunne påvirke din trafik, skal du vælge indstillingen Bud, der gælder for hele produktgruppen. Hvis du vil ændre dit bud, skal du vælge indstillingen (eller angive dit eget bud ud for "Brug et andet bud"). Klik derefter på Gem.
Sådan bruger du Budsimulator til at få vist estimater for konverteringer

Hvis du bruger konverteringssporing, kan du i Budsimulator få vist konverteringsestimater, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor mange konverteringer og hvilken konverteringsværdi du kunne have opnået via dine annoncer, hvis du havde angivet andre bud.

Vær opmærksom på følgende:

• Konverteringsforsinkelser: Konverteringer kan rapporteres op til 90 dage efter klikket alt efter den valgte konverteringsperiode. Budsimulatorens konverteringsestimater viser dig, hvor mange konverteringer du muligvis kunne have opnået inden for den valgte konverteringsperiode. Få oplysninger om, hvordan du finder en rapport om konverteringsforsinkelser.
  • Estimaters tilgængelighed: Hvis der ikke er nok pålidelige data, vises der ingen konverteringsestimater. Følgende er nogle af de mulige årsager til, at vi ikke har nok data:
    • Der er ikke nok trafik fra din kampagne
    • En høj konverteringsforsinkelse
    • Et mønster med meget uregelmæssige konverteringer
  • Ændringer i konverteringssporingen: Hvis du har foretaget større ændringer i konverteringssporingen i de seneste to uger, kan du muligvis ikke stole på budsimulatorens data om konverteringer.
  • Konverteringsdefinitioner: Konverteringer bygger ikke kun på annonceklik, men også på de handlinger, som kunderne foretager sig på dit website. Dette kan også være med til at gøre det sværere at forudsige dem.

Fejlfinding

Nedenfor kan du se nogle af de mest almindelige årsager til, at du ikke får vist en budsimulering.

Der er ikke nok data
  • Budsimulatoren bruger data fra de seneste 7 dage til at give dig vurderinger. Den kan muligvis ikke give dig en vurdering, hvis en kampagne eller en produktgruppe blev tilføjet for nylig eller ikke har fået ret mange klik i de seneste 7 dage.
  • Hvis du lige har tilføjet en ny kampagne, annoncegruppe eller produktgruppe, skal du tjekke igen senere for at se, om simulatorerne har givet vurderinger. Hvis din kampagne, annoncegruppe eller produktgruppe ikke har opnået ret mange eksponeringer, kan du ved at hæve dine bud sikre dine annoncer øget eksponering.
Gennemsnitligt dagligt kampagnebudget
  • Hvis din kampagne har nået eller næsten nået det gennemsnitlige daglige budget mindst én gang inden for de seneste 7 dage, kan simulatoren muligvis ikke give et overslag.
Produktgruppen er "ekskluderet"
  • Budsimulatoren er ikke tilgængelig for de produktgrupper, som du har markeret som "ekskluderet", hvilket betyder, at der ikke annonceres for produkterne i den pågældende annoncegruppe.