Utilitzar el simulador d'ofertes amb campanyes estàndard de compres

Aquest article explica les campanyes estàndard de compres. Per treure el màxim profit de la IA de Google Ads i difondre anuncis en totes les propietats de Google, proveu les campanyes Màxim rendiment.

Voleu augmentar o reduir les ofertes de la vostra campanya de compres, però no sabeu quin efecte tindria en el rendiment? El Simulador d'ofertes mostra l'efecte que tindrien diverses ofertes de grup de productes en el vostre trànsit a partir d'un càlcul dels resultats publicitaris que hauríeu pogut obtenir durant els últims set dies si haguéssiu configurat unes ofertes diferents. Podeu fer servir aquesta eina a la pestanya "Grups de productes" per calcular l'import de l'oferta que pot generar el rendiment que us interessa amb el pressupost que teniu. A continuació, apliqueu ràpidament l'oferta nova als grups de productes o en totes les subdivisions d'un grup de productes.

Aquest article especifica els simuladors d'ofertes disponibles a les campanyes de compres i explica com funcionen i com utilitzar-los a les vostres campanyes.

Com funciona

El Simulador d'ofertes recopila i analitza les dades de les subhastes d'anuncis de Google dels darrers set dies i té en compte informació com ara la qualitat dels anuncis, les ofertes de la competència i les dades de producte. A continuació, l'eina utilitza aquesta informació per fer una estimació de l'impacte que haurien pogut tenir uns canvis específics en l'oferta sobre els clics, sobre el cost i sobre les conversions.

El Simulador d'ofertes es pot utilitzar per mesurar el rendiment d'un grup de productes concret o per a un grup de productes amb subdivisions.

A continuació teniu alguns aspectes que heu de tenir presents quan utilitzeu el Simulador d'ofertes per a un grup de productes amb subdivisions:

• Podeu veure els canvis d'oferta en general i els canvis de model per a grups de productes no exclosos encara que alguns grups de productes concrets no tinguin prou dades si se'ls considera per separat.
  • Podeu utilitzar el redimensionament d'oferta per veure què passaria si augmentéssiu o disminuíssiu totes les ofertes per als grups de productes inclosos en la subdivisió en un percentatge determinat (per exemple, un 10%). Després podríeu aplicar l'ajust de l'oferta en tots els grups de productes en qüestió de pocs clics.
  • Podeu saber què hauria passat si haguéssiu canviat totes les ofertes del grup de productes subdividits a un valor fix. Si opteu per aplicar un d'aquests canvis d'oferta a tot el grup de productes, les ofertes predeterminades del grup de productes es canviaran a aquest valor fix.
  • Els canvis d'oferta que s'apliquen a molts grups de productes poden augmentar el trànsit de manera considerable i això pot fer que arribeu al límit del pressupost. Us mostrarem el cost previst per als canvis d'oferta i és possible que hàgiu d'augmentar el pressupost per obtenir el màxim profit de l'ajust de l'oferta.

Recordatori

• El Simulador d'ofertes està disponible quan els anuncis compres per a un grup de productes s'han inclòs en prou subhastes o quan han acumulat prou impressions per generar una estimació del rendiment potencial amb un import de l'oferta diferent. Si no veieu el Simulador d'ofertes, haureu de publicar els anuncis durant més temps o intentar participar en més subhastes augmentant les ofertes o proporcionant dades de més qualitat sobre els productes.
  • El Simulador d'ofertes no està disponible per als grups de productes "exclosos" que no tinguin cap oferta.
  • Les dades que es mostren al Simulador d'ofertes per a l'oferta "actual" són una projecció basada en el trànsit que heu tingut durant els 7 dies anteriors. Si heu canviat fa poc la configuració d'una campanya, d'un grup d'anuncis o de la segmentació per producte (per exemple, l'oferta, el pressupost, els objectius de les estratègies d'ofertes, la segmentació geogràfica, els filtres d'inventari o el filtre de grup de productes), o si heu afegit productes a l'inventari actual o n'heu tret, pot ser que observeu una discrepància entre les dades "actuals" reflectides al Simulador d'ofertes i les dades reals disponibles al compte.

Si encara no veieu l'eina, plantegeu-vos revisar l'oferta del grup de productes en qüestió o bé millorar les vostres dades de producte.

Instruccions

Com es pot utilitzar el simulador d'ofertes per obtenir estimacions per a un grup de productes concret

Per veure estimacions per a un grup de productes concret:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Grups d'anuncis.
  4. Seleccioneu el grup d'anuncis de la campanya de compres que us interessi al tauler de navegació lateral.
  5. Cerqueu el grup de productes que vulgueu veure i feu clic a la icona del gràfic del simulador que hi ha al costat de l'oferta, a la columna "CPC màx.".
  6. A la finestra del Simulador d'ofertes, seleccioneu diverses opcions d'oferta per veure l'impacte que tindrien sobre el trànsit.
  7. Si voleu modificar l'oferta i que els canvis s'apliquin directament al grup de productes, seleccioneu una opció d'oferta nova al Simulador d'ofertes i feu clic a Desa.
Com es pot utilitzar el simulador d'ofertes per obtenir estimacions per a grups de productes amb subdivisions

Per veure estimacions per a grups de productes amb subdivisions:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Grups d'anuncis.
  4. Seleccioneu el grup d'anuncis de la campanya de compres que us interessi al tauler de navegació lateral.
  5. Cerqueu el grup de productes subdividit que inclogui els grups de productes que us interessin i feu clic a la icona del gràfic del simulador de la columna "CPC màx." (no hi haurà cap oferta perquè aquest grup de productes està subdividit).
  6. Per veure l'efecte en el trànsit que podrien tenir els canvis d'oferta d'aquests grups de productes, seleccioneu Redimensionament d'oferta (%) en la finestra del Simulador d'ofertes. Per canviar l'oferta d'acord amb aquest percentatge, seleccioneu l'opció situada al costat de l'oferta que vulgueu i feu clic a Desa.
  7. Per veure l'efecte en el trànsit que podrien tenir diferents quantitats d'oferta fixa en tot el grup de productes subdividit, seleccioneu l'opció Oferta per a tot el grup de productes. Per canviar l'oferta, seleccioneu l'opció (o introduïu la vostra pròpia oferta al costat de l'opció "Utilitzeu una oferta diferent"). Tot seguit, feu clic a Desa.
Com es pot utilitzar el simulador d'ofertes per obtenir estimacions per a conversions

Si utilitzeu el seguiment de conversions, el Simulador d'ofertes us ofereix una estimació del nombre i del valor de les conversions que hauríeu pogut obtenir si haguéssiu establert unes altres ofertes.

Cal que tingueu en compte la informació següent:

• Retards en la conversió: després del clic, les conversions poden tardar fins a 90 dies a mostrar-se als informes, segons el període de conversió que hàgiu triat. Les estimacions de conversions del simulador d'ofertes indiquen quantes conversions podeu obtenir durant el període de conversió. Obteniu informació sobre com es pot trobar un informe sobre retards en les conversions.
  • Disponibilitat de les estimacions: si no comptem amb prou dades fiables, no us mostrarem estimacions de conversions. Aquests són alguns dels motius pels quals podríem no tenir prou dades:
    • No hi ha prou trànsit a la campanya corresponent.
    • Hi ha un retard en la conversió elevat.
    • Hi ha un patró de conversions molt irregular.
  • Canvis en el seguiment de conversions: si heu fet canvis importants al seguiment de conversions en les últimes dues setmanes, és possible que les dades del Simulador d'ofertes sobre les conversions no siguin fiables.
  • Definicions de les conversions: les conversions no depenen només dels clics als anuncis, sinó també de les accions que els clients duen a terme al vostre lloc. Això també fa que siguin més difícils de predir.

Resolució de problemes

A continuació s'indiquen alguns motius habituals que impedeixen veure una simulació d'oferta.

No hi ha prou dades
  • El Simulador d'ofertes utilitza dades dels últims set dies per oferir estimacions. Per tant, és possible que no pugui oferir cap estimació si una campanya o un grup de productes s'ha afegit recentment o no ha rebut gaires clics durant els darrers set dies.
  • Si acabeu d'afegir una campanya, un grup d'anuncis o un grup de productes nou, torneu a comprovar si el simulador ha fet alguna estimació al cap d'una estona. Si la campanya, el grup d'anuncis o el grup de productes no obtenen gaires impressions, podeu augmentar les ofertes per donar més visibilitat als anuncis.
Pressupost diari mitjà de la campanya
  • Si la campanya ha arribat o ha estat a punt d'arribar al seu pressupost diari mitjà almenys una vegada en els set darrers dies, és possible que el simulador no pugui proporcionar cap estimació.
Grup de productes "exclòs"
  • El Simulador d'ofertes no està disponible per als grups de productes que hàgiu marcat com a "exclosos". És a dir, els productes inclosos en aquest grup de productes no s'anuncien amb aquest grup d'anuncis.