Sobre el seguiment de conversions de trucada telefònica

Si les trucades telefòniques són fonamentals per a la vostra empresa, podeu utilitzar el seguiment de conversions per veure amb quina eficàcia els clics als vostres anuncis generen diversos tipus de trucades telefòniques.

Avantatges

• Podreu saber quins són els anuncis, els grups d'anuncis, les campanyes i les paraules clau més eficaços a l'hora de generar les trucades telefòniques més valuoses per a la vostra empresa.
  • Coneixereu el retorn de la inversió (ROI) i podreu prendre decisions més ben fonamentades sobre la inversió en publicitat.
  • Podreu utilitzar estratègies d'oferta automàtica, com ara el CPA objectiu, per optimitzar automàticament les campanyes segons els objectius que us hàgiu marcat.

Tipus de conversions de trucada telefònica de les quals es pot fer un seguiment

A continuació s'indiquen cinc maneres de fer un seguiment de les conversions de trucada telefònica i de com podeu configurar el seguiment de conversions de trucada.

• Trucades des d'anuncis: dueu a terme un seguiment de les trucades que s'han fet directament des dels anuncis de només trucada o des dels recursos de trucada i d'ubicació que s'utilitzen als anuncis. Un cop definida la durada mínima que han de tenir les trucades, cada trucada d'una durada igual o superior es comptabilitza com a conversió.
  • Trucades a un número de telèfon del vostre lloc web: dueu a terme un seguiment de les trucades que s'han fet quan algú ha fet clic al vostre anunci i, a continuació, ha trucat al número de desviació de trucades que mostrem al vostre lloc web. Un cop definida la durada mínima que han de tenir les trucades, cada trucada d'una durada igual o superior es comptabilitza com a conversió.
  • Clics en un número del lloc web per a mòbils: dueu a terme un seguiment de les trucades rebudes quan algú fa clic al vostre anunci i, a continuació, en un número de telèfon, botó o enllaç del vostre lloc web per a mòbils. En aquest cas, només podem fer un seguiment d'aquests clics i no de les trucades telefòniques en si.
  • Clics als anuncis i recursos de trucada: dueu a terme un seguiment dels clics que s'han fet als anuncis i als recursos de trucada sense utilitzar cap número de desviació de trucades de Google. En aquest cas, un clic en un anunci o en un recurs de trucada es comptabilitza com a conversió segons l'estimació que fa Google de si s'ha produït una trucada telefònica significativa després que una persona hagi fet clic al vostre anunci.
  • Importació de conversions de trucada: importeu a Google Ads les conversions de trucada de què feu un seguiment en un altre sistema. Aquest mètode us permet tenir més control sobre les trucades que voleu comptabilitzar com a conversions. Per exemple, podeu decidir fer un seguiment de les trucades com a conversions només si comporten vendes i incloure el valor d'aquestes vendes. D'aquesta manera, teniu més informació per poder determinar quins anuncis generen les trucades més valuoses per a la vostra empresa. Per importar les conversions de trucada, heu de fer un seguiment de la informació de les trucades en un altre sistema, com ara una aplicació de gestió de la relació amb els clients (CRM), i importar aquesta informació a Google Ads. Més informació sobre la importació de conversions de trucada

Per fer un seguiment de les conversions de trucada provinents d'anuncis i de llocs web, així com per importar-les, necessiteu números de desviació de trucades de Google.

Actualment, els números de desviació de trucades de Google estan disponibles en aquests països.

Seguretat i privadesa del seguiment d'aplicacions

Les normes de seguretat de Google són estrictes. Google Ads només recull dades a les aplicacions en què hàgiu configurat el seguiment.

Heu d'assegurar-vos que proporcioneu als usuaris informació clara i completa sobre les dades que recolliu a les vostres aplicacions i, sempre que ho exigeixi la llei, que n'obteniu el consentiment per recollir-les.