Dynaamiset sisältöpoimintaelementit

Dynaamiset sisältöpoiminnat on elementtityyppi, jonka avulla mainoksissasi näkyy automaattisesti lisätietoja sivustostasi. Näin käyttäjät saavat lisätietoja yrityksestäsi. Dynaamisia sisältöpoimintoja ei tarvitse määrittää, ja niiden myötä järjestelmällä on enemmän mahdollisuuksia näyttää elementtejä mainostesi yhteydessä.

Ennen kuin aloitat

Jos haluat lisätietoja, lue ensin puheluelementeistä tai tilikohtaisista automaattisista elementeistä.

Näin ne toimivat

Kun käyttäjät tekevät Google‑hakuja, he voivat nähdä hakua vastaavien tai hakuun liittyvien verkkosivujen mainoksia ja hakutuloksia. Kun mainoksissa on lisätietoa sivustolla tarjolla olevista tuotteista ja palveluista, ihmisten on helpompi huomata, jos sivustolla on jotakin heitä kiinnostavaa.

Sisältöpoiminnoissa näkyvät tiedot vastaavat sivuston sisältöä ja edustavat eri sisältökategorioita.

Hyödyt

Dynaamisten sisältöpoimintojen hyödyt:

• Käyttäjät näkevät lisätietoa tuotteista ja palveluista ilman, että teet mainoksiin muutoksia: Sivustoanalyysiin perustuvat lisätiedot tulevat näkyviin mainoksen yhteydessä automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee nähdä vaivaa asian eteen.
  • Ne voivat parantaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia: Mainosten yhteydessä näkyvät tiedot verkkosivustolta voivat tehdä mainoksista osuvampia ja parantaa klikkausprosenttia. Sijoitetun pääoman tuottoprosenttia voi parantaa keskittymällä hankkimaan klikkauksia sellaisilta kävijöiltä, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneita siitä, mitä yritys tarjoaa.

Milloin dynaamiset sisältöpoiminnat voivat näkyä mainosten yhteydessä?

Mainosten yhteydessä voi näkyä dynaamisia sisältöpoimintoja automaattisesti, kun mainos on hyväksyttävä ja laskeutumissivun kategoria vastaa hakua. Dynaamiset sisältöpoiminnat näkyvät vain silloin, kun niiden odotetaan parantavan mainoksen tuloksia, ja ne voivat näkyä manuaalisesti luotujen sisältöpoimintojen rinnalla tai sijasta. Voit valita, mitkä sisältöpoiminnat näkyvät, keskeyttämällä tai poistamalla yksittäisiä dynaamisia sisältöpoimintoja. Lue lisää elementtien poistamisesta

Esimerkki

Kun käyttäjä tekee elektroniikkaan liittyvän Google‑haun, hän voi nähdä dynaamisia sisältöpoimintoja sisältävän Acme Electronicsin mainoksen. Näissä sisältöpoiminnoissa voi näkyä lisätietoja mainoksen laskeutumissivulla olevasta sisällöstä, kuten tietyistä elektroniikan brändeistä tai alaluokista.

Dynaamisten sisältöpoimintojen kustannukset

Dynaamisten sisältöpoimintojen lisääminen kampanjoihin on maksutonta, mutta sinua veloitetaan tavalliseen tapaan mainoksesi klikkauksista.

Miksi dynaamiset sisältöpoiminnat eivät näy?

Huomioithan, että mainoksissa ei näy dynaamisia sisältöpoimintoja välttämättä aina. Kun niitä näkyy, niiden sisältämät tiedot ja tietojen määrä saattavat vaihdella. Siihen, näkyykö mainoksissa dynaamisia sisältöpoimintoja, vaikuttaa useita tekijöitä, esimerkiksi se, voiko mainoksissa näkyä muitakin elementtejä. Dynaamiset sisältöpoiminnat eivät yleensä vaikuta siihen, näkyykö mainoksissa muitakin elementtejä. Jos jokin toinen elementti kuitenkin tuottaa parempia tuloksia, se näkyy mainoksessa sisältöpoimintaa todennäköisemmin.

Kehitys ja raportit

Näin löydät yksittäisten sisältöpoimintojen tulosdatan Google Adsista:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Elementit-valikkoa.
  3. Klikkaa Elementit.
  4. Klikkaa Sisältöpoiminta-yhteenvetokorttia.
  5. Valitse suodatusperusteeksi "Lähde", "Automaattisesti luotu".

Yksittäisten dynaamisten sisältöpoimintojen keskeyttäminen tai poistaminen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Jos et pidä tietystä dynaamisesta sisältöpoiminnasta, voit keskeyttää tai poistaa sen. Dynaamisen sisältöpoiminnan keskeytys estää sitä näkymästä. Sitä ei kuitenkaan poisteta, ja se voidaan palauttaa käyttöön myöhemmin. Dynaamisen sisältöpoiminnan poistaminen poistaa sen pysyvästi, eikä sitä voida palauttaa käyttöön myöhemmin.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Elementit-valikkoa.
  3. Klikkaa Elementit.
  4. Klikkaa Sisältöpoiminta-yhteenvetokorttia.
    • Voit poistaa tai keskeyttää useita sisältöpoimintaelementtejä näin:
      1. Merkitse elementtien ruudut valituiksi.
      2. Klikkaa yläreunan sinisestä palkista Keskeytä tai Poista.
    • Yksittäisen elementin keskeyttäminen tai poistaminen:
      1. Valitse yksittäinen elementti klikkaamalla värillisen tilaosoittimen viereistä valikkoa.
      2. Valitse Keskeytä tai Poista.

Voit myös tarvittaessa poistaa käytöstä kaikki dynaamiset sisältöpoiminnat, mutta sitä ei suositella.

Huom.: Yksittäisten dynaamisten sisältöpoimintaelementtien keskeyttäminen ja poistaminen on mahdollista vasta, kun sisältöpoiminnat on päivitetty. Lue lisää elementtien päivityksestä