Active View

Active View és una tecnologia disponible a YouTube i en determinats llocs web i aplicacions de la Xarxa de Display que permet que Google Ads determini si els anuncis són visibles per als clients potencials. Podeu utilitzar les mètriques d'Active View amb les campanyes de vídeo i de display per entendre millor amb quina freqüència es mostren els vostres anuncis en una posició d'una pàgina web, dispositiu o aplicació que els usuaris puguin veure.

Les mètriques d'Active View compleixen els estàndards del sector actuals per mesurar la visibilitat dels anuncis en línia. D'acord amb les directrius del Media Rating Council, els estàndards per mesurar la visibilitat dels anuncis són els següents:

• Un anunci de display es compta com a visible quan se'n pot veure en pantalla almenys el 50% durant com a mínim 1 segon.
    • Els anuncis de display de grans dimensions, de 242500 píxels o més, es compten com a visibles quan se'n pot veure almenys el 30% durant com a mínim 1 segon.
  • Un anunci de vídeo es compta com a visible quan se'n pot veure en pantalla almenys el 50% durant com a mínim 2 segons mentre es reprodueix el vídeo.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now