Advertenties weergeven op de pagina met zoekresultaten van Google

​Snelstartgids

Als u advertenties wilt weergeven, moet u eerst een campagne maken in Google Ads. Tijdens die stap maakt u belangrijke keuzes, zoals hoeveel u wilt besteden en waar uw advertenties moeten worden weergegeven.

Volg deze handleiding om een succesvolle campagne in het zoeknetwerk te maken met bijbehorende advertentiegroepen en tekstadvertenties.

Deze handleiding starten