Clics no vàlids: definició

Clics en anuncis que no són resultat d'un interès real de l'usuari, incloent-hi el trànsit no autoritzat intencionat i els clics accidentals o duplicats.

Google es basa en un enfocament multicapa per protegir els anunciants del trànsit no vàlid. Obteniu més informació sobre el trànsit no vàlid i sobre com es pot gestionar.

Aquí teniu alguns exemples del que Google pot considerar com a clics no vàlids:

• Clics manuals destinats a incrementar els vostres costos publicitaris o els beneficis dels propietaris dels llocs web que allotgen els vostres anuncis.
  • Clics generats amb eines de clics automàtics, robots o un altre programari fraudulent.
  • Clics accidentals que no proporcionen cap valor a l'anunciant, com ara el segon clic d'un doble clic.

Si us preocupa que el vostre anunci rebi clics no vàlids, podeu solucionar-ho personalment. Obteniu informació sobre com podeu resoldre problemes relacionats amb els clics no vàlids.

Nota: en casos excepcionals, un clic es pot considerar no vàlid i es pot treure, però no necessàriament la conversió associada. Això pot fer que, molt rarament, el nombre de conversions sigui més alt que el de clics.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now