Konversionseurantajakso: Määritelmä

Konversionseurantajakso on klikkauksen jälkeisten päivien määrä, jonka aikana konversio kirjataan.

• Jos valitset konversionseurantajaksoksi 30 päivää, konversioita seurataan 30 päivän ajan klikkauksen jälkeen.
  • Lyhyempi konversionseurantajakso vähentää tilisi kirjaamien konversioiden määrää tämän konversiotapahtuman osalta. Jos haluat määrittää konversionseurantajaksoja tai muuttaa niitä, tutustu artikkeliin Tietoja konversionseurantajaksoista.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Tietoja konversionseurantajaksoista