Om kombinasjon av ulike typer innholdsmålretting

Hvis du ønsker å nå ut til en bredere målgruppe, kan du bruke plasserings-, emne- og søkeordmålretting for å oppnå økt rekkevidde med annonsene dine. Når du kombinerer ulike typer innholdsmålretting i annonsegruppene dine, vises annonsene dine i innhold som samsvarer med hvilke som helst av emnene, plasseringene eller søkeordene for banner-/videoannonsering du målretter annonsene mot. Du kan for eksempel målrette annonsene mot emnet «sykler» og «sykling» som søkeord for banner-/videoannonsering, for å få vist annonsene dine i innhold som samsvarer med enten emnet eller søkeordet.

Fordeler

• Utvid annonsemålrettingen, og oppnå økt rekkevidde for annonsegruppen.
  • Vis annonser på nettsteder ved hjelp av plasserings-, søkeord- og emnemålene du angir.

Slik kan du kombinere ulike typer innholdsmålretting

Når du kombinerer plasserings-, emne- og søkeordmålretting i en annonsegruppe, vises annonsene dine i

• sider du angir
  • innhold som er relevant for søkeordene dine
  • nettsider, apper og videoer om emner du målretter mot
  • en kombinasjon av alt det ovennevnte

Hvis du for eksempel driver en joggeskobutikk, kan du målrette mot «løpenettsted» for plasseringer, «løping» og «trening» for emner og «løpesko» for søkeord for banner-/videoannonsering. Du kan kombinere disse metodene for innholdsmålretting slik at annonsene dine vises

• på nettsteder for lokale løpekonkurranser
  • når innhold er relatert til løping
  • på nettsteder, i apper og i videoer om løpesko
  • i innhold knyttet til innholdsmålrettingen din, for eksempel YouTube-videoer med treningstips for maratonløping

Finn ut mer om målretting av bannerkampanjer.

Legg til og rediger innholdsmålretting

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Målgrupper, søkeord og innhold -rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Innhold.
  4. Klikk på blyantikonet Icon representing edit.
  5. Klikk på Velg en annonsegruppe, og velg en kampanje og annonsegruppe fra listen som vises. Du kan også søke etter kampanjen eller annonsegruppen du vil oppdatere.
  6. I «Rediger innhold»-vinduet kan du redigere kombinasjonen av emnene, plasseringene eller søkeordene for banner-/videoannonsering i en bestemt annonsegruppe.
  7. Når du har lagt til innholdstypene du vil målrette mot i annonsegruppen, velger du Ferdig.

Overvåk resultatdata

Du kan se over resultatdataene du har oppnådd, deriblant antallet visninger, for alle innstillingene dine for innholdsmålretting via Innhold-fanen på sidemenyen til venstre. I den utvidede tabellen kan du se resultatene og visningene for innholdsmålrettingstypen du har konfigurert. Slik gjennomgår du dataene for annonsegruppen din:

1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Målgrupper, søkeord og innhold-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Innhold.
  4. Bruk «Innhold»-modulen for å se analysetabellen.
  5. For å se innholdsmålretting etter enkelttype, klikk på rullegardinpilen Rullegardinpil for å vise tabellen.
  6. For å se detaljerte data, velg ikonet med tre prikker og klikk på Se detaljert rapport.

Linker til relatert innhold