Crear un lloc web per als anuncis

• Quan publiqueu anuncis amb Google Ads, enllaçareu els anuncis en línia amb el vostre lloc web.
  • Si encara no teniu cap lloc web, podeu crear-ne un gratuïtament.
  • Si no us interessa tenir-ne cap, podeu crear una pàgina local amb Perfil d'empresa i anunciar la vostra empresa amb les campanyes intel·ligents de Google Ads.

Per anunciar la vostra empresa amb Google Ads, primer cal que tingueu un lloc web propi. Els anuncis en línia s'enllaçaran amb aquest lloc, que podeu aprofitar perquè els clients coneguin millor la vostra empresa.

1. Cerqueu un domini i creeu el vostre lloc web amb Google Domains

Les extensions de domini com ara .empresa, .fotografia i .guru us poden ajudar a trobar un nom adequat que destaqui al web. Els proveïdors de serveis de creació de llocs web ofereixen funcions com ara allotjament fiable i segur, comerç electrònic, plantilles web personalitzables i gestió de llocs per a mòbils que podeu implementar sense haver d'afegir cap codi. Proveu Google Domains.

2. Creeu un lloc web gratuït

Podeu crear un lloc web gratuït amb Google Sites o Perfil d'empresa. El lloc web personalitzat que creeu pot servir com a pàgina de destinació dels vostres anuncis.

Crear i verificar una empresa local a Google

Si teniu una empresa local, creeu una pàgina a Perfil d'empresa per poder mostrar-la a la Cerca de Google i a Maps. Obteniu més informació sobre com podeu començar a utilitzar Perfil d'empresa.

Les campanyes intel·ligents permeten anunciar una empresa local a Google i Google Maps (també en dispositius mòbils). Per començar, reviseu la llista de països on aquestes campanyes estan disponibles. Amb les campanyes intel·ligents, haureu de configurar un pressupost mensual per a l'anunci i nosaltres determinarem quines frases de cerca poden activar-lo en funció de les categories que seleccioneu. Només pagareu pels clics que realment rebi l'anunci.

Obteniu més informació sobre la publicitat amb campanyes intel·ligents.