Sobre la freqüència d'actualització de les dades

Quan consulteu les dades del compte de Google Ads, és important tenir en compte quan es van actualitzar les estadístiques per última vegada. Les dades de rendiment no estan disponibles a l'instant i algunes mètriques només s'actualitzen un cop al dia. A l'hora d'avaluar el rendiment del vostre compte, és útil saber que poden no mostrar-se algunes dades recents del compte.

Com funciona

En la majoria de casos, les estadístiques del compte (com ara les relatives als clics, a les conversions o a les impressions) tarden menys de tres hores a estar disponibles. Per exemple, les estadístiques relatives al nombre total de clics rebuts fins a les sis de la tarda de divendres acostumen a estar disponibles cap a les nou del vespre (hora local) del mateix divendres. Normalment, les conversions atribuïdes mitjançant models d'atribució que no siguin el de "Darrer clic" tarden fins a 15 hores a estar disponibles.

Tanmateix, hi ha mètriques i informes que tarden més a processar-se o que només es calculen un cop al dia (i no de manera contínua). El processament diari d'alguns d'aquests informes es fa a la mateixa hora local en totes les zones horàries. Tingueu en compte la vostra zona horària per determinar quan estaran disponibles aquestes mètriques.

Per exemple, les impressions del dia anterior estaran a punt a les tres del matí del dia següent en totes les zones horàries. Altres mètriques, com ara els informes demogràfics o les mètriques d'abast del dia anterior, es creen diàriament a les sis de la tarda (hora del Pacífic). Si sou a la ciutat de Nova York (GMT-5), no veureu l'informe demogràfic de l'1 de gener actualitzat fins a les nou del vespre del 2 de gener, ja que hi ha tres hores de diferència entre Nova York i la zona horària del Pacífic (PT).

A la taula de sota s'indica quan alguns dels informes i algunes de les estadístiques que s'utilitzen més habitualment estaran disponibles i actualitzats amb les dades de diumenge, en tres exemples de zones horàries diferents.

Mètrica o informe Quan estaran disponibles les dades de diumenge si sou a San Francisco (PST). Quan estaran disponibles les dades de diumenge si sou a Londres (GMT). Quan estaran disponibles les dades de diumenge si sou a Tòquio (JST).
La majoria de mètriques, incloent-hi els clics, les impressions, el percentatge d'impressions de la part superior de cerca, el percentatge d'impressions de la part més superior de cerca i les conversions (atribuïdes amb el model "Darrer clic") Dilluns a les 3:00 Dilluns a les 3:00 Dilluns a les 3:00
Conversions no basades en el darrer clic (atribuïdes amb models que no són el de "Darrer clic") Dilluns a les 15:00 Dilluns a les 15:00 Dilluns a les 15:00
Emplaçaments automàtics, dades geogràfiques i termes de cerca Dilluns a les 6:00 Dilluns a les 6:00 Dilluns a les 6:00
Canal de cerca: comparativa de subhastes de cerca, quota d'impressions de cerca, quota d'impressions de la part superior de cerca i quota d'impressions de la part més superior de cerca Dilluns a les 16:00 Dilluns a les 23:00 Dilluns a les 20:00
Canal de compres: comparativa de subhastes de compres i quota d'impressions de compres Dimarts a les 2:00 Dimarts a les 9:00 Dimarts a les 18:00
Mètriques d'abast Dimarts a les 11:00 Dimarts a les 19:00 Dimecres a les 6:00

La majoria d'informes i de mètriques s'actualitzen contínuament, però la comparativa de subhastes, la quota d'impressions i els termes de cerca s'actualitzen uns quants cops al dia, i les dades de la columna "Ràtio de clics en pàgines adaptades per a mòbils" poden tenir una antiguitat de fins a 14 dies. Si heu actualitzat recentment una de les vostres pàgines de destinació, és possible que hàgiu d'esperar fins a 14 dies perquè aquests canvis es reflecteixin a la columna.

Ajustos

De vegades, les mètriques s'actualitzen un o diversos dies després que s'hagi fet un clic. Això pot passar pels motius següents, entre d'altres:

• Si la conversió es produeix uns quants dies després que s'hagi fet el clic inicial.
  • Si detectem trànsit no vàlid que s'ha de treure.

Si es fan ajustos als esdeveniments que es poden facturar (per exemple, els clics) en un mes posterior, es mostraran com a ajustos de facturació.

Conversions importades de Google Analytics

Els objectius i les transaccions que importeu des de Google Analytics a Google Ads solen reflectir-se a les estadístiques de conversió de Google Ads en un termini de 12 hores quan s'atribueixen fent servir el model d'atribució "Darrer clic", i de 24 hores si es fan servir altres models. En canvi, les dades del seguiment de conversions de Google Ads solen reflectir-s'hi en un termini de 3 hores pel que fa a les conversions atribuïdes fent servir el model "Darrer clic", i 15 hores si es fan servir altres models.