Stopp av e-poster om automatiserte regler

Hvis du ikke lenger ønsker å motta e-poster med oppdateringer for reglene dine, kan du endre e-postinnstillingene for den bestemte regelen, sette regelen på pause eller fjerne den. Hvis regelen ikke gjennomfører andre tiltak enn å sende e-postvarsler, behøver du bare å sette regelen på pause for å stoppe utsendelsen av e-post.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Endre e-postinnstillingen for regler

1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Massehandlinger-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Regler.
  4. Rull til høyre, og klikk på Rediger regel i raden for regelen du ønsker å endre.
  5. Velg hvor ofte du ønsker å motta e-post om regelen din, i «Send resultater via e-post»-delen. Velg «Ingen e-poster» hvis du ikke lenger ønsker å motta slike e-poster.
  6. Klikk på Lagre.

Sett regler som utløser e-postvarsler, på pause

1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Massehandlinger-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Regler.
  4. Klikk på nedoverpilen ved siden av statusikonet for den aktuelle regelen i kontoen, og velg Sett på pause fra rullegardinmenyen.

Stopp av e-poster for avsluttede kontoer

• Google Ads-konto: Hvis du har avsluttet Google Ads-kontoen din, kan du i de fleste tilfeller fortsatte logge på og sette regler på pause eller redigere regler for å endre e-postinnstillingene, som beskrevet ovenfor.
  • Google-konto: Hvis du har avsluttet Google-kontoen din, kan du ikke logge på Google Ads-kontoen og endre e-postinnstillingene. Hvis dette er tilfellet, kan du kontakte brukerstøtten. Finn ut mer om hvordan du administrerer Google-kontoer.
Prøv nå

Fremgangsmåten videre