E-mails over geautomatiseerde regels stopzetten

U kunt e-mails met updates over uw regels op 3 manieren stopzetten: u kunt de e-mailinstellingen voor die specifieke regel wijzigen, de regel onderbreken of de regel verwijderen. Als de regel alleen betrekking heeft op e-mail, onderbreekt u deze om geen e-mails over de regel meer te krijgen.

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.

De e-mailinstelling voor een regel wijzigen

1. Klik in uw Google Ads-account op de moersleutel Tools Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Bulkacties.
  3. Klik op Regels.
  4. Scroll naar rechts en klik op Regel bewerken in de rij van de regel die u wilt wijzigen.
  5. Selecteer in het gedeelte 'Resultaten e-mailen' hoe vaak u e-mails wilt ontvangen over de regel. Als u helemaal geen e-mails meer wilt ontvangen, selecteert u 'Geen e-mails'.
  6. Klik op Opslaan.

Een regel met e-mailmeldingen onderbreken

1. Klik in uw Google Ads-account op de moersleutel Tools Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Bulkacties.
  3. Klik op Regels.
  4. Klik op de pijl-omlaag naast het statusicoon voor een regel in uw account en selecteer Onderbreken in het dropdownmenu.

E-mails voor geannuleerde accounts stopzetten

• Google Ads-account: Als u uw Google Ads-account heeft geannuleerd, kunt u in de meeste gevallen weer inloggen en regels onderbreken of bewerken om uw e-mailinstellingen te wijzigen, zoals hierboven wordt beschreven.
  • Google-account: Als u uw Google-account heeft geannuleerd, kunt u niet meer inloggen bij uw Google Ads-account om uw e-mailinstellingen te wijzigen. Neem contact op met de support als dit het geval is. Lees meer informatie over hoe u uw Google-account beheert.
Nu proberen