Løs problemer med automatiske regler

Det er vigtigt, at du får løst de problemer, der gøres opmærksom på i eventuelle fejlmeddelelser, du modtager. Her er et par af de mest almindelige problemer, der kan opstå i forbindelse med automatiserede regler, og oplysninger om, hvordan du løser dem:

1. Min regel kørte, men der opstod fejl

I sjældne tilfælde vil en regel køre, selvom den er fejlbehæftet. Du kan se fejlene i tabellen i logfilen ved at klikke på Automatiser > Administrer regler. Meddelelsen "Fuldført med fejl" vises. Klik på Se info for at få nærmere oplysninger.

2. Min regel kørte uden at foretage nogen ændringer

Der findes flere forskellige scenarier, hvor regler kører uden at foretage nogen ændringer. Det kan skyldes en af disse begrænsninger:

• I annoncegrupper på Displaynetværket kan du kun ændre den budgivningsdimension, der er tilpasset til den pågældende kampagne. Hvis du f.eks. har en annoncegruppe, der er målrettet mod personer baseret på placeringer, kan du kun ændre placeringsrelaterede bud for den pågældende annoncegruppe. Hvis du i dette tilfælde opretter en regel, der forsøger at ændre bud i relation til køn, alder eller en anden dimension, kører reglen, men der foretages ingen ændringer.
  • Du kan ikke ændre automatiske placeringer, køn eller aldersgrupper i dine kampagner på Displaynetværket. Du kan dog godt ændre manuelle placeringer.
  • Søgeord og søgningskvalificerede remarketinglister til søgeannoncer er skrivebeskyttede for regler, som er oprettet i kampagner, der er målrettet mod både Søge- og Displaynetværket. Hvis du opretter en regel på denne måde, kan du overvåge søgeord og remarketinglister for søgeannoncer med regler, men du kan ikke ændre dem. Via fanen Søgeord kan du imidlertid oprette regler, der både kan overvåge og ændre søgeord.

Hvis en regel, som du har oprettet, ikke foretager de ændringer, du havde forventet, og det ikke skyldes en af ovenstående undtagelser, kan du prøve at gennemgå den igen for at kontrollere, om den er konfigureret i overensstemmelse med det, der var din hensigt. Du kan også prøve at kigge eksemplerne igennem i vores artikel om almindelige måder at benytte regler på for at se vores forslag til opsætning af regler.

3. Statussen "Ugyldig" vises for min regel, fordi den bruger, der oprettede reglen, ikke længere har adgang til kontoen

Automatiske regler oprettes på vegne af den bruger, der opretter dem. Hvis en bruger ikke længere har adgang til Google Ads-kontoen, bliver de regler, som vedkommende har oprettet, ikke kørt. For at få reglen kørt igen skal du klikke på Løs problemet i kolonnen "Handlinger" for reglen og gemme reglen, så den deaktiverede brugerkonto erstattes med din konto.

Bemærk!

Fra og med juli 2021 er aktive regler ikke længere berørt af disse problemer. Det betyder f.eks., at en regel, der er oprettet af en bruger, som ikke længere har kontoadgang, fortsat bliver kørt uden fejl.

Sådan fravælger du mails om automatiske regler

Du kan fravælge mailopdateringer om automatiske regler ved enten at ændre mailindstillingerne for en regel, sætte reglen på pause eller fjerne reglen helt. Se en udførlig vejledning.

Prøv det nu

Du kan få flere oplysninger om det problem, der beskrives i denne artikel, ved at deltage i denne eksperts anbefalede kursus