Siden Fakturering i Google Ads

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

På fanen Fakturering Faktureringsikon i navigationsmenuen til venstre kan du betale for dine annonceringsomkostninger og administrere din fakturering.

Denne side tilbyder enkel navigation, filtreringsmuligheder og oversigter over alle dine vigtige fakturerings- og betalingsoplysninger.

Her er nogle af de ting, du kan gøre:

• Se en oversigt over alle dine gennemførte transaktioner. Klik på Transaktioner for at se de seneste betalinger, kreditter og justeringer og omkostninger med relation til din konto. Du kan sortere, filtrere, udskrive eller generere et regneark med disse oplysninger. Se dine tidligere betalinger og fakturaer ved at justere tidsintervallet.
  • Skift dine betalingsmetoder. Klik på Indstillinger for at tilføje en betalingsmetode til betaling af dine omkostninger eller for at tilknytte et alternativt betalingskort.
  • Se dine profilindstillinger. Klik på Indstillinger for at se din faktureringsadresse, betalingsprofilens id-nummer og andre kontaktoplysninger. Du kan klikke på Administrer kampagnekoder nederst på siden for at bruge kampagnekoder.
  • Foretag en betaling. Når du har klikket på Fakturering Faktureringsikon, skal du klikkeOversigt. Klik på knappen Foretag en betaling på siden "Oversigt" for at betale for Google Ads.
Gå til Google Ads