Om dynamiske søgeannoncer

Dynamiske søgeannoncer er den nemmeste måde at finde frem til kunder, der søger efter lige netop det, du tilbyder, på Google. Dynamiske søgeannoncer er ideelle til annoncører med et veludviklet website eller en stor beholdning, og de bruger dit website til at målrette dine annoncer, og de kan hjælpe med at udfylde hullerne i dine søgeordsbaserede kampagner. Uden dynamiske søgeannoncer kan selv veladministrerede AdWords-konti med mange søgeord risikere at gå glip af relevante søgninger, opleve forsinkelser i forbindelse med at få skrevet annoncer til nye produkter eller komme ud af trit med, hvad der faktisk er tilgængeligt på annoncørernes websites.

Denne artikel beskriver, hvordan dynamiske søgeannoncer fungerer, og hvilke fordele de kan tilbyde dem. Du kan få en vejledning under Opret dynamiske søgeannoncer.