Om dynamiske søgeannoncer

Starting April 2017, expanded Dynamic Search Ads will gradually become available to all advertisers! This new version of the original DSA dynamically generates the display URL as well as the headline text. In addition, the description is now a single, longer line giving you more control over the messaging in your ad.

Dynamiske søgeannoncer er den nemmeste måde at finde frem til kunder, der søger efter lige netop det, du tilbyder, på Google. Dynamiske søgeannoncer er ideelle til annoncører med et veludviklet website eller en stor beholdning, og de bruger dit website til at målrette dine annoncer, og de kan hjælpe med at udfylde hullerne i dine søgeordsbaserede kampagner. Uden dynamiske søgeannoncer kan selv veladministrerede AdWords-konti med mange søgeord risikere at gå glip af relevante søgninger, opleve forsinkelser i forbindelse med at få skrevet annoncer til nye produkter eller komme ud af trit med, hvad der faktisk er tilgængeligt på annoncørernes websites.

Denne artikel beskriver, hvordan dynamiske søgeannoncer fungerer, og hvilke fordele de kan tilbyde dem. Du kan få en vejledning under Opret dynamiske søgeannoncer.

Sådan vises de

Når en person søger på Google med termer med tæt relation til dit website, kan din dynamiske søgeannonce blive vist. Når din annonce vises, genereres din overskrift og din landingsside automatisk baseret på de specifikke søgetermer, som brugeren har indtastet. Dune overskrifter tilføjes med andre ord dynamisk, så de er af større relevans for hver individuel søgning.

Eksempel. Du ejer en international hotelkæde. En person, der søger efter "luksushotel New York" på Google, ser din annonce med overskriften "Luksushotel – New York", klikker på din annonce og videresendes derefter på websitet med dit mest populære sted i New York.

Dynamiske søgeannoncer kan på den måde hurtigt videresende potentielle kunder til det, de leder efter på dit website.

Husk! Du har kontrollen over din annonces beskrivelse og kilden for din websitebaserede målretning.

Sådan fungerer målretningen

Dynamiske søgeannoncer bruger indhold fra dit website til at målrette dine annoncer mod søgninger. Du kan vælge mellem en række forskellige målretningsmuligheder.

Alle websider. Googles indeks over dit website afgør relevante brugersøgninger og genererer din annonce.

Specifikke sider. Kør en DSA-kampagne baseret på en websitekategori (f.eks. "sko") eller specifikke websider. Du kan også målrette mod bestemte ord eller strenge:

• Sider, hvis overskrifter indeholder bestemte ord
  • sider, hvis webadresser indeholder bestemte tekststrenge
  • Sider, der indeholder bestemte ord

Sidefeed.  Brug et regneark med webadresser for at opnå den mest fokuserede målretning. Du kan herefter målrette hele dit feed eller blot dele af det. Du kan f.eks. markere sider om "produkter med 4-stjernede anmeldelser" eller "hoteller med mange ledige værelser" og kun målrette webadresser med disse etiketter.

Få flere oplysninger om målretning af dynamiske søgeannoncer.

Hvornår skal de ikke bruges?

Med undtagelse af feedbaseret målretning, som du styrer, anbefales DSA-kampagner ikke, hvis dit website ændres hurtigt, f.eks. daglige tilbud.

Oversigt over fordelene

Her er nogle af fordelene ved at bruge dynamiske søgeannoncer:

• Spar tid. Slip for at knytte søgeord, bud og annoncetekst til de enkelte produkter på dit website. DSA kan muligvis derudover hjælpe dig med at annoncere på nye markeder hurtigere end andre annonceformer.
  • Hyppige og automatiske opdateringer af dine annoncer. Når du foretager ændringer på siderne i dit indeks, crawler vi dit website igen for at sikre, at dine annoncer er så opdaterede som muligt.
  • Vis relevante og dynamisk generede overskrifter i dine annoncer. Hvis en kundes søgning er relevant for dit produkt eller din tjeneste, genererer vi dynamisk en annonce med en overskrift, der indeholder ord fra kundens søgesætning og annoncens landingsside.
  • Få styr på din kampagne. Du kan vise annoncer, som er baseret på hele dit website eller bestemte kategorier eller sider. Du kan også forhindre, at din annonce viser produkter, der er midlertidigt udsolgt.
  • Opnå øget trafik. Dynamiske søgeannoncer kan hjælpe dig med at opnå øget trafik og salg ved at promovere din virksomhed over for flere kunder, end du kan nå ud til med en søgeordsmålrettet kampagne.