Om dynamiske søgeannoncer

Dynamiske søgeannoncer er den nemmeste måde at finde frem til kunder, der søger efter lige netop det, du tilbyder, på Google. Dynamiske søgeannoncer er ideelle til annoncører med et veludviklet website eller en stor beholdning. Dynamiske søgeannoncer bruger dit website til at målrette dine annoncer, og de kan hjælpe med at udfylde hullerne i dine søgeordsbaserede kampagner. Uden dynamiske søgeannoncer kan selv veladministrerede AdWords-konti med mange søgeord risikere at gå glip af relevante søgninger, opleve forsinkelser, når der skal skrives annoncer til nye produkter, eller komme ud af trit med, hvad der faktisk er tilgængeligt på annoncørernes websites.

Denne artikel beskriver, hvordan dynamiske søgeannoncer fungerer, og hvilke fordele de kan tilbyde. Du kan få en vejledning under Opret dynamiske søgeannoncer.

Sådan vises de

Når nogen søger på Google med termer, der er tæt relateret til titler og ofte brugte sætninger på dit website, vil AdWords bruge disse titler og sætninger til at vælge en landingsside og generere en tydelig og relevant overskrift til din annonce.

Eksempel. Du ejer en international hotelkæde. En person, der søger efter "luksushotel New York" på Google, ser din annonce med overskriften "Luksushotel – New York", klikker på din annonce og videresendes derefter på websitet med dit mest populære sted i New York.

Dynamiske søgeannoncer kan på den måde hurtigt videresende potentielle kunder til det, de leder efter på dit website.

Når du vælger dine landingssider, skal du være opmærksom på, at du er ansvarlig for den endelige tekst, der vises i din annonce.

Sådan fungerer målretningen

Dynamiske søgeannoncer bruger indhold fra dit website til at målrette dine annoncer mod søgninger. Du kan vælge mellem en række forskellige målretningsmuligheder.

Alle websider. Googles indeks over dit website afgør relevante brugersøgninger og genererer din annonce.

Specifikke sider. Kør dynamiske søgeannoncer, der er baseret på en websitekategori (f.eks. "sko") eller specifikke websider. Du kan også målrette mod bestemte ord eller strenge:

• Sider, hvis overskrifter indeholder bestemte ord
  • sider, hvis webadresser indeholder bestemte tekststrenge
  • Sider, der indeholder bestemte ord

Sidefeed.  Brug et regneark med webadresser for at opnå den mest fokuserede målretning. Du kan herefter målrette hele dit feed eller blot dele af det. Du kan f.eks. markere sider om "produkter med 4-stjernede anmeldelser" eller "hoteller med mange ledige værelser" og kun målrette webadresser med disse etiketter.

Få flere oplysninger om målretning af dynamiske søgeannoncer.

Hvornår skal de ikke bruges?

Dynamiske søgeannoncer anbefales ikke til websites, der ændres hurtigt, f.eks. med nye tilbud hver dag. Dette gælder dog ikke feedbaseret målretning, som du selv styrer.

Før du bruger dynamiske søgeannoncer, skal du gennemgå AdWords-politikkerne og sikre dig, at dine annoncer overholder politikkerne (og eventuelle gældende love).

Oversigt over fordelene

Her er nogle af fordelene ved at bruge dynamiske søgeannoncer:

• Spar tid. Slip for at knytte søgeord, bud og annoncetekst til de enkelte produkter på dit website. Desuden kan dynamiske søgeannoncer muligvis hjælpe dig med at annoncere på nye markeder hurtigere end andre annonceformer.
  • Hyppige og automatiske opdateringer af dine annoncer. Når du foretager ændringer på siderne i dit indeks, crawler vi dit website igen for at sikre, at dine annoncer er så opdaterede som muligt.
  • Vis relevante og dynamisk generede overskrifter i dine annoncer. Hvis en kundes søgning er relevant for dit produkt eller din tjeneste, genererer AdWords dynamisk en annonce med en tydelig overskrift til den mest relevante side på dit website.
  • Styr selv din kampagne. Du kan vise annoncer, som er baseret på hele dit website eller bestemte kategorier eller sider. Du kan også forhindre, at din annonce viser produkter, der er midlertidigt udsolgt.
  • Opnå øget trafik. Dynamiske søgeannoncer kan hjælpe dig med at opnå øget trafik og salg ved at promovere din virksomhed over for flere kunder, end du kan nå ud til med en søgeordsmålrettet kampagne.
  • Kontrollér dit budskab. Beskrivelsen er én enkelt, lang linje, hvilket giver dig mere kontrol over budskabet i din annonce.
  • Annoncerede webadresser er baseret på din endelige webadresses domæne. Du behøver ikke længere at angive din annoncerede webadresse, når du opretter en ny annonce. I stedet bruger AdWords domænet fra din endelige webadresse og viser det som annoncens annoncerede webadresse. Hvis eksempelvis din annonces endelige webadresse er www.eksempel.dk/udesko/vandring/sko, bliver annoncens annoncerede webadresse vist som www.eksempel.dk.