Rediger dine bud

Du kan redigere dit bud for en hel annoncegruppe eller for individuelle søgeord. Redigering af dine bud ud fra, hvor effektive dine kampagner er, kan påvirke den mængde af trafik, dine annoncer modtager, og det investeringsafkast (ROI, return-on-investment), du genererer.

Denne artikel beskriver, hvordan du redigerer dine CPC-bud (pris pr. klik) og dine CPM-bud for synlige eksponeringer (pris pr. tusinde synlige eksponeringer).

På denne side kan du læse om følgende:

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
Rediger dit standardbud for en enkelt annoncegruppe
  1. Klik på ikonet Kampagner  Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner, og klik derefter på Annoncegrupper.
  3. Vælg den relevante annoncegruppe på listen.
  4. Klik på blyanten Rediger i kolonnen "Standardværdi for maks. CPC-bud".
  5. Angiv et nyt beløb.
  6. Klik på Gem.

Denne animation viser, hvordan du redigerer dit maks. CPC-bud for en enkelt annoncegruppe på din Google Ads-konto.

Rediger dit bud for flere annoncegrupper
  1. Klik på ikonet Kampagner  Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner, og klik derefter på Annoncegrupper.
  3. Vælg de annoncegrupper, du vil redigere, ved at markere afkrydsningsfeltet til venstre.
  4. Klik på rullemenuen Rediger. Du kan vælge at ændre din budstrategi, dine sporingsskabeloner eller tilpassede parametre.

Denne animation viser, hvordan du redigerer dit maks. CPC-bud for flere annoncegrupper på din Google Ads-konto.

Sådan redigerer du dit bud for individuelle søgeord eller andre målretningsmetoder

Hvis dine kampagner bruger manuel budgivning, kan du angive dit eget maks. CPC-budbeløb. Dette bruges i stedet for standardbuddet for annoncegruppen, når et bestemt søgeord, en bestemt placering eller en anden målretningsmetode udløser eksponering af din annonce.

Husk! For at indstille en maks. CPC for en bestemt målretningsmetode skal du have angivet dit tilpassede bud på samme målretningsmetode. Hvis du f.eks. ønsker at angive et specifikt bud for websitet example.com, skal du angive dine tilpassede bud på placeringer. Sådan aktiverer du annoncegruppebud, tilpassede bud og budjusteringer for dine annoncegrupper.

Tip! Hvis du bruger en anden automatisk budgivningsstrategi end Udvidet CPC, kan du ikke redigere dit standardbud for annoncegruppen.

Rediger individuelle søgeordsbud
  1. Klik på ikonet Kampagner  Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Målgrupper, søgeord og indhold og derefter på Søgeord til Søgenetværket.
  3. Vælg søgeordstypen, f.eks. søgning eller negative søgeord.
  4. Vælg nu et eller flere søgeord, hvis bud du vil ændre.
  5. Klik på rullemenuen Rediger, og vælg Skift maks. CPC-bud.
  6. På den side, der åbnes, kan du angive et nyt bud, hæve eller sænke dit bud, hæve buddene til CPC for første side eller øverst på siden. Hvis du vil bruge standardbuddet for annoncegruppen, skal du undlade at udfylde beløb.
  7. Klik på Anvend.
Denne animation viser, hvordan du redigerer dit maks. CPC-bud for individuelle søgeord på din Google Ads-konto.

Tip! For at ændre buddet for et individuelt søgeord, en individuel placering eller andre målretningsmetoder tilbage til standardbuddet for annoncegruppen, skal du klikke på buddet for den individuelle målretningsmetode og slette teksten, så feltet står tomt.

Rediger bud for målretningsmetoder

1. På din Google Ads-konto skal du i bjælken Visninger øverst vælge Søgning eller Displaykampagner
Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
  1. Klik på ikonet Kampagner  Campaigns Icon og derefter på rullemenuen Kampagner.
  2. Klik på Indstillinger og derefter på rullemenuen Yderligere indstillinger.
  3. Vælg Tilpasset bud og webadressemetode.
  4. Vælg en målretningsmetode i rullemenuen.
  5. Klik på Gem.
  6. Vælg Budgivning.
  7. Angiv dit nye bud, og klik på Gem.

Tip! Her er nogle andre budgivningsindstillinger, du måske ikke kender:

• Du kan angive budjusteringer for at få bedre kontrol over, hvor og hvornår din annonce vises. Dette giver mulighed for mere konkurrencedygtige bud på mobilenheder, steder, dage og tidspunkter. Få flere oplysninger om budjusteringer.
  • Google Ads tilbyder også automatiske budstrategier, der kan angive CPC-bud for dig. Få flere oplysninger om automatisk budgivning.