Tehokkuustietojen näkymän suodattaminen

Suodata tilisi tilastotietoja, niin saat esiin sinua eniten kiinnostavat tiedot, kuten avainsanatekstit, keskimääräisen klikkauskohtaisen hinnan tai näyttökerrat.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit luoda muokatun suodattimen ja tallentaa sen, niin että se on helppo ottaa käyttöön myöhemmin.

Ohjeet

Näin luot ja tallennat suodattimen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat tai Mainosryhmät.
  3. Klikkaa tilastotaulukon yläpuolella olevaa suodatinpainiketta Suodata.
  4. Valitse suodattimen ehto näkyviin tulleesta avattavasta valikosta tai kirjoita se.
  5. Valitse Käytä. Suodattimen kuvaus tulee näkyviin taulukon yläpuolelle, ja taulukon tiedot päivittyvät suodatinta vastaaviksi.
  6. (Valinnainen) Kun lisäät ja poistat ehtoja, saat näkyviin juuri ne tiedot, jotka haluat:

1. Voit lisätä suodattimen ehdon klikkaamalla olemassa olevan ehdon vierestä.
    2. Voit poistaa ehdon klikkaamalla ensin ehtoa ja sitten näkyviin tulevaa X-painiketta.
  7. Jos haluat palata suodattamattomaan taulukkonäkymään, klikkaa tilastotaulukon yläpuolelta X-painiketta.
  8. (Valinnainen) Jos haluat tallentaa luomasi suodattimen myöhempää käyttöä varten, klikkaa suodattimen tallennuspainiketta , lisää suodattimelle nimi ja valitse Tallenna.

Suodattimien käyttäminen tilin optimoimiseen

Suodattimien avulla voit tunnistaa avainsanoihin, mainoksiin tai kampanja-asetuksiin liittyviä ongelma-alueita, jotka saattavat edellyttää toimenpiteitä tai joita on mahdollista muokata paremmin toimiviksi.

Seuraavassa on muutamia suodatinehdotuksia, joiden avulla voit tunnistaa tiettyjä ongelmia:

• Huomiota vaativat avainsanat
    • Tehottomat avainsanat: klikkausprosentti < X %
    • Avainsanat, joiden keskimääräinen sijainti ei ole ensimmäisellä sivulla: keskimääräinen sijainti > 8
    • Avainsanat, joihin saattaa liittyä ongelmia: Tila = Ei käynnistä mainoksia: kriittisiä ongelmia.
  • Mainokset, joita ei näytetä
    • Hylätyt mainokset: Hyväksymistila = Hylätty.
  • Kustannustehottomat alueet
    • Kalliit, mutta tehottomat avainsanat: Hinta > X €; Konversioprosentti < X %.