Kontrollér dit kvalitetsresultat

Når du gerne vil vide, hvor relevant din landingsside og din annonce er for de valgte søgeord, kan du se på dit kvalitetsresultat.

Dit aktuelle kvalitetsresultat og de underordnede resultater, som det består af, kan ses i fire statuskolonner for kvalitetsresultatet: Kval.res., Landingsideoplevelse, Annoncerelevans og Forventet klikrate (CTR).

Du kan desuden se en historisk oversigt over dit hidtidige kvalitetsresultat og dets komponenter i fire statuskolonner: Kval.res. (hist.), Landingssideopl. (hist.), Annoncerelevans (hist.) og Forv. CTR (hist.).

I denne artikel kan du læse om, hvordan du finder såvel historiske som aktuelle værdier for dit kvalitetsresultat og alle dets komponenter.

Før du begynder

Hvis du ikke er fortrolig med komponenterne, der udgør kvalitetsresultatet, anbefaler vi, at du læser Om kvalitetsresultatet, før du starter.

Vejledning

Vælg den AdWords-oplevelse, du bruger. Få flere oplysninger.

Du kan tjekke dit kvalitetsresultat ved at se på fanen Søgeord. Du kan tjekke dit kvalitetsresultat på flere måder.

Kør en søgeordsdiagnose:

1. Klik på fanen Kampagner foroven.
  2. Vælg fanen Søgeord.
  3. Klik på den hvide taleboble Boble for annonceafvisning ud for et søgeords status for at få nærmere oplysninger om det pågældende søgeords kvalitetsresultat. Du kan få vist vurderinger af forventet klikrate, annoncerelevans og landingssideoplevelse.

Aktivér kolonnerne med kvalitetsresultatet

1. Klik på fanen Kampagner foroven.
  2. Vælg fanen Søgeord.
  3. Klik på rullemenuen Kolonner på værktøjslinjen over statistiktabellen.
  4. Vælg Rediger kolonner.
  5. Vælg Kvalitetsresultat.
  6. Hvis du vil se det aktuelle kvalitetsresultat og status for dets komponenter, skal du føje følgende kolonner til din statistiktabel:
    1. Kval.res.
    2. Landingssideopl.
    3. Annoncerelevans
    4. Forv. CTR
  7. Hvis du vil se tidligere kvalitetsresultater og statistik for deres komponenter, skal du segmentere efter dato og føje følgende kolonner til din statistiktabel:
    1. Kval.res. (hist.)
    2. Landingssideopl. (hist.)
    3. Annoncerelevans (hist.)
    4. Forv. CTR
  8. Klik på Anvend
Quality score column

Prøv det nu