Kontrollér dit kvalitetsresultat

Når du gerne vil vide, hvor relevant din landingsside og din annonce er for de valgte søgeord, kan du se på dit kvalitetsresultat.

Denne artikel beskriver, hvordan du finder dit kvalitetsresultat for dine søgeord.

Før du begynder

Hvis du ikke er fortrolig med komponenterne, der udgør kvalitetsresultatet, anbefaler vi, at du læser Om kvalitetsresultatet, før du starter.

Vejledning

Vælg den AdWords-oplevelse, du bruger. Få flere oplysninger.

Du kan tjekke dit kvalitetsresultat ved at se på fanen Søgeord. Du kan tjekke dit kvalitetsresultat på flere måder.

Kør en søgeordsdiagnose:

1. Klik på fanen Kampagner foroven.
  2. Vælg fanen Søgeord.
  3. Klik på den hvide taleboble (Boble for annonceafvisning) ud for et søgeords status for at få nærmere oplysninger om det pågældende søgeords kvalitetsresultat. Du kan se bedømmelser af forventet klikrate, annoncerelevans og landingssideoplevelse.

Aktivér kolonnen Kval.res.:

1. Klik på fanen Kampagner foroven.
  2. Vælg fanen Søgeord.
  3. Find kolonnen Kvalitetsresultat i statistiktabellen. Hvis du ikke kan se denne kolonne i din tabel, kan du tilføje den ved at gøre følgende:
    • Klik på rullemenuen Kolonner på værktøjslinjen over statistiktabellen.
    • Vælg Rediger kolonner.
    • Vælg Attributter.
    • Klik på Tilføj ud for Kvalitetsresultat.
    • Klik på Gem.
Quality score column

Prøv det nu

-context-selector>