Galeta: definició

Un fitxer petit que es desa als ordinadors de les persones per emmagatzemar-hi les preferències i altres informacions utilitzades a les pàgines web que visiten.

• Les galetes poden desar la configuració que fan servir els usuaris en determinats llocs web i, de vegades, es poden utilitzar per fer un seguiment de com aquests usuaris arriben a un lloc web i hi interaccionen.
  • Google utilitza les galetes de diverses maneres. Per exemple, tant el remàrqueting com Google Analytics utilitzen galetes per portar a terme accions, com ara publicar anuncis i fitxes de producte gratuïtes, o fer un seguiment dels resultats.
  • La funció seguiment de conversions de Google Ads també fa servir galetes. Per ajudar-vos a fer un seguiment de les vendes i d'altres conversions provinents dels anuncis i de les fitxes gratuïtes, afegeix una galeta a l'ordinador de la persona quan fa clic en un anunci o en una fitxa.
  • De vegades, les galetes us poden donar problemes quan inicieu la sessió o us desplaceu pel compte de Google Ads. Quan això passa, la millor manera de solucionar-los és esborrar la memòria cau i les galetes desades al navegador d'Internet.

Esborrar la memòria cau i les galetes

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now